Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 18:44

«Μοιρασμένα κουκιά» ανάμεσα σε ΑΕ Πρέβεζας και ΑΟ Καρυάς

IMG 9950

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν η ΑΕ Πρέβεζας και ο ΑΟ Καρυάς, στο «Αθανασία Τσουμελέκα» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 9974

Οι τρεις βαθμοί θα ήταν πολύτιμοι και για τις δύο ομάδες, που θέλουν να απομακρυνθούν από την «επικίνδυνη» ζώνη των play-out και η ισοπαλία άφησε μία «πικρή γεύση» και στους δύο αντιπάλους.

Στο 7’ ο Κουτρούμπας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βενέτη, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του 17χρονου ποδοσφαιριστή της Ένωσης. Η Καρυά «απάντησε» με ένα τεχνικό πλασέ του Βακουφτσή (άουτ) στο 20’ και με κεφαλιά-ψαράκι του Σταματέλου στο 22’, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βασιλάκου και πέρασε άουτ. Αυτό που δεν κατάφεραν οι συμπαίκτες του το κατόρθωσε ο Μονόλιθος στο 25’, ο οποίος πρόλαβε τον γκολκίπερ της ΑΕ Πρέβεζας στην έξοδό του και με πλασέ «έγραψε» το 0-1.

IMG 9963

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 35’, όταν Κόκκαλης και Κουτρούμπας έπαιξαν το «ένα-δύο» και ο τελευταίος με δυνατό δεξί σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-1.

IMG 9969

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην πιο αξιοσημείωτη από αυτές, στο 84’ ο Σκαμνέλος έκανε τη σέντρα, ο Ζέρης έκανε τη «γυριστή» κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Βενέτη.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν με τη λήξη της αναμέτρησης στο διαιτητή Χουλιάρα για ένα μαρκάρισμα στον Θεράπο μέσα στην περιοχή της Ένωσης στο 88’, ωστόσο τόσο ο ρέφερι όσο και η α’ βοηθός έδειξαν «παίζετε».

IMG 9975

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Κούτρα – Ντόμαρης

ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Βασιλάκος, Σπανός, Ντέντι, Παπαδόπουλος, Κουτρούμπας (80’ Καρασαββίδης), Πανταζής, Κόκκαλης (75’ Σακκάς), Λεόπουλος, Καζούκας (75’ Ζέρης), Σκαμνέλος, Νικάκης.

ΑΟ Καρυάς (Βλασσόπουλος): Βενέτη, Γούλας, Χαλκιόπουλος, Παπάς, Βακουφτσής (73’ Θεριάνος), Θεράπος, Σταματέλος, Μεϊντάνης, Μονόλιθος (68’ Μπίτα), Σκέμπι, Κρητικός (84’ Γιάπλες).

 

Έκθεση εικόνων