Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 19:22

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της πόλης της Πρέβεζας (pics)

IMG 0177

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Πρέβεζα και ΑΕ Πρέβεζας, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Το σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με το… «συνήθη ύποπτο» Καζούκα (έχει σκοράρει τουλάχιστον 3 φορές στον επιπλέον χρόνο) και μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο με βάση την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων στην αναμέτρηση.

IMG 0192a

Ο ΠΑΣ βρέθηκε να κρατά τους τρεις βαθμούς στα χέρια του με… 1,5 ευκαιρία, την ώρα που η Ένωση είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά δε μπόρεσε να τη μετουσιώσει σε πολλές απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βενέτη, κερδίζοντας ένα βαθμό στις καθυστερήσεις.

IMG 0139a

Οι «πράσινοι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 12’ ο Νικάκης πάσαρε στον Κουτρούμπα, ο οποίος πλάσαρε, αλλά ο Βενέτης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 17’ ο Νικάκης σούταρε, αλλά ο Σιαμάγκας έδιωξε τη μπάλα που είχε πάρει πορεία προς την εστία που υπερασπιζόταν ο Βενέτης. Ο ΠΑΣ αντέδρασε με ένα δυνατό σουτ του Μουτσάι στο 20’ (απέκρουσε σε κόρνερ ο Κετίκογλου).  Στο 21’ ο Τσάλα ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κουτρούμπα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Στο 22’ ο Κουτρούμπας εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1 (τυπικά γηπεδούχος ο ΠΑΣ). Στο 32’ το σκηνικό μεταφέρθηκε στην περιοχή της ΑΕ Πρέβεζας με το ρέφερι του αγώνα να υποδεικνύει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κετίκογλου στο Νίκου μέσα στην περιοχή. Ο Μουτσάι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 33' για το 1-1. Στο 43’ ο Παλάντζας με φαλτσαριστή μπαλιά 30 μέτρων βρήκε τον Μουτσάι σε θέση βολής, «ξεχασμένο» από την άμυνα των «πρασίνων». Ο επιθετικός του ΠΑΣ βρήκε με πλασέ δίχτυα για δεύτερη φορά, «γράφοντας» το 2-1.

IMG 0166a

Η Ένωση πήρε μέτρα στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και αντίστοιχα οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, για να παίξουν στην κόντρα-επίθεση. Στο 54’ ο Κουτρούμπας με πλασέ είχε μία αξιόλογη ευκαιρία να απειλήσει την εστία του Βενέτη (άουτ), ωστόσο στη συνέχεια ο ΠΑΣ δεν απειλήθηκε από την ΑΕ Πρέβεζας, μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο. Ο Λεόπουλος «συμμάζεψε» τα αμυντικά κενά των «πρασίνων», οι οποίοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά για να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι που τελικώς το κατάφεραν. Αυτό που δεν κατόρθωσε στις καθυστερήσεις ο Κόκκαλης με πλασέ από πλάγια θέση (άουτ), το πέτυχε ο Καζούκας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο επιθετικός της Ένωσης εκμεταλλεύτηκε το πλάγιο του Ντέντι και πλάσαρε (η μπάλα κόντραρε ελαφρώς σε σώμα αμυντικού), στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

IMG 0135a

«Χλιαρές» διαμαρτυρίες για τις δύο ομάδες για ισάριθμες αμφισβητούμενες φάσεις. Στο 35’ οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Σπανού μέσα στην περιοχή σε σέντρα του Παλάντζα, ενώ στο 89’ οι «πράσινοι» ισχυρίστηκαν πως υπήρξε χέρι αμυντικού εντός περιοχής σε πλασέ του Καρασαββίδη στο 89’.

IMG 0130a

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κέφης – Λαϊνάς

ΠΑΣ Πρέβεζα (Αμάραντος): Βενέτης, Τσάλα, Παλάντζας, Σιαμάγκας, Ντιό, Λιάσκος (83’ Τάσσης), Γκουνέλας, Καρίπογλου (90’ Μαλέσκος), Χουλιάρας, Μουτσάι (78’ Τζίμας), Νίκου.

ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Κετίκογλου, Σπανός (70’ Καρασαββίδης), Ντέντι, Παπαδόπουλος, Κουτρούμπας, Πανταζής, Κόκκαλης, Νικάκης (46’ Σακκάς), Ζέρης (46’ Λεόπουλος), Σκαμνέλος, Καζούκας. 

 

Έκθεση εικόνων