Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 02:17

Το... κοντέρ της Ένωσης σταμάτησε στα επτά γκολ

«Επτά και λίγα ήταν...». Η ατάκα που ακούστηκε από την εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕ Πρέβεζας- Δόξα Βασιλικής, που έληξε με νίκη των Πρεβεζάνων με σκορ 7-0, μάλλον «κολακεύει» τους φιλοξενούμενους. Η ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του ματς ήταν συγκινησιακά φορτισμένη, καθώς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άγγελου Κολοκυθά, του ποδοσφαιριστή της ΑΕ Πρέβεζας, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η Ένωση μπήκε «φουριόζα» και με το... δεξί στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της 'Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, δείχνοντας από το ξεκίνημα, πως θα είναι από τις ομάδες της κατηγορίας, που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν με τον... «δικό» τους τρόπο, επιβάλλοντας ρυθμό και απλώνοντας το παιχνίδι στο γήπεδο, παρά κυνηγώντας αποτελέσματα πάση θυσία.

Οι παίκτες του Άγγελου Μπέκα, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα από την αρχή της αναμέτρησης. Η Ένωση προηγήθηκε με τον Αρβανίτη στο 5', ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 21' με πλασέ ύστερα από προσπάθεια του Λιάσκου.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 επτά λεπτά αργότερα, με «δράστη» τον Μιφτίου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, κάτι που επανέλαβε τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 32', έπειτα από ομαδική προσπάθεια.

Στο 35' ο Αρβανίτης έστειλε για πέμπτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Δόξας Βασιλικής και κάπου εκεί η ομάδα του Άγγελου Μπέκα πάτησε «φρένο», καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους ήταν μεγάλη.

Παρ' όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν ακόμη δυο γκολ (Αρβανίτης, Βερύκιος), για να διαμορφωθεί το τελικό 7-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίτσας με βοηθούς του, τους Λαφαζάνη και Βασιλειάδη.

ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κετίκογλου, Πάσχος, Δαρδαμάνης, Κουμπής, Νάτσης, Μπουρδούβαλης, Λαμπρούσης, Μιφτίου (52' Χαλιμάς), Λιάσκος (41' Βερύκιος), Αρβανίτης, Πόποτας (78' Τουμανίδης).

ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ: Φατούρος Κ, Πολίτης (32' Ραφτόπουλος), Μπραντζουκάκης (35' Σκλαβενίτης), Κατωπόδης, Αργυρός Ν., Ζώγκος, Αργυρός Κ., Φατούρος Π., Αντύπας (30' Λεοντίδης), Βακουφτσής, Κούρτης.

 

 

Γιώργος Νάτσης: «Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

 IMG 9673 copy

Ο αρχηγός της ΑΕ Πρέβεζας, Γιώργος Νάτσης, σε δηλώσεις του στο www.atpreveza.gr, τόνισε πως στόχος της Ένωσης είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο: «Προσπαθούμε σαν ομάδα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι φάνηκε η προσπάθειά μας αυτή στο ματς με τη Βασιλική. Στόχος μας είναι να παίζουμε με τη μπάλα ''κάτω'', να έχουμε καλή κυκλοφορία και να έχουμε ορθή ανάπτυξη στο παιχνίδι μας.

Είναι στην ομάδα μας πολλά νέα παιδιά από την ακαδημία ''Αθλόπολις'' και οι πιο έμπειροι παίκτες προσπαθούμε να τα βοηθήσουμε να μπουν κι αυτά στο κλίμα της κατηγορίας. Κάναμε μια καλή αρχή και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και στα επόμενα ματς».

 

 

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

 

ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ–Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ 0-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ – ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 1-5

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 2-1

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ– ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ 1-1

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ– ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 1-3

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ –ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ 7-0

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ – AΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3-1

ΡΕΠΟ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ

 

 *Δείτε φωτογραφικό υλικό από το ματς παρακάτω στη σελίδα

 

 

 

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων