Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 03:11

Δυνατό φιλικό τεστ για τη Νικόπολη

Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα είχε χθες ο προπονητής της Νικόπολης Νεκτάριος Βαβέτσης, στη φιλική αναμέτρηση με τον Αίολο Αστακού, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας της πόλης μας, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα γίνει στις 13/10, με τη Νικόπολη να αντιμετωπίζει τη Βόνιτσα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με σκορ 58-54. Ο Νεκτάριος Βαβέτσης δούλεψε αρκετά πράγματα στην επίθεση της Νικόπολης, τα οποία δοκιμάζει και στις προπονήσεις, ώστε να βελτιωθεί η επιθετική λειτουργία της ομάδας. Έκανε επίσης πάρα πολλές αλλαγές για να «μετρήσει» τον κάθε παίκτη χωριστά. Στα ευχάριστα για τον κόουτς της πρεβεζάνικης ομάδας είναι η επιστροφή στο παρκέ του Σπύρου Πιστιόλα, ο οποίος αναμφίβολα δυναμώνει την front-line της Νικόπολης.

 

Για την Νικόπολη έπαιξαν οι: Παρούσης 5, Τσιτσώνης 14, Βουκελάτος 6, Θωμάς, Μπούντας, Πολίτης 11, Σκλαβενίτης 2, Πιστιόλας 5, Λίγκος 2, Ευθυμίου, Γάκης 3, Κωτσάκης 2, Κίκερης, Σίδερης, Τζόκας 4.

 

*Δείτε παρακάτω στη σελίδα φωτογραφίες από το ματς

 

Έκθεση εικόνων