Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 18:34

Εντός έδρας «στραβοπάτημα» του ΠΑΣ Πρέβεζα με αντίπαλο τον Οδυσσέα Νυδριού (pics)

«Στραβοπάτησε» στο «Αθανασία Τσουμελέκα» ο ΠΑΣ Πρέβεζα με αντίπαλο τον Οδυσσέα Νυδριού, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς (ισοπαλία 2-2) στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης, σε μία αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν μοναδική ευκαιρία να βρεθούν και πάλι στην κορυφή, καθώς η Καρυά έχασε και αυτή βαθμούς στην έδρα της.

IMG 2602

Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα δεν είχε καλή συγκέντρωση για να «τελειώσει» το ματς όταν προηγήθηκε με σκορ 2-1, δε βρήκε τον καλό ρυθμό της και για πρώτη φορά δέχθηκε δύο γκολ στην άμυνά της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, το μαχητικότατο Νυδρί αποδεικνύεται σε «κακό δαίμονα» του ΠΑΣ, καθώς του έχει «κόψει» 4 βαθμούς και άξιζε 100% την ισοπαλία που πήρε στην έδρα της Πρέβεζας.

IMG 2571

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το «καλημέρα», όταν στο 4’ ο Καλογέρης με δυνατό δεξί σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Ο ΠΑΣ Πρέβεζα «ανέβασε στροφές», αύξησε την πίεση και στο 26’ ο Κατσούλας με δυνατό σουτ πίεσε τον Κυριακίδη (απέκρουσε σε κόρνερ). Στο 29’ ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Δημουλιάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντιό κέρδισε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα απέκρουσε με τα ακροδάκτυλα τη μπάλα, η οποία γκέλαρε στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανταζής με το κεφάλι στην επαναφορά της μπάλας δεν έχασε την ευκαιρία και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

IMG 2609

IMG 2655

Στο 38’ οι γηπεδούχοι είχαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν ο Δημουλιάς πάσαρε στον Καζούκα, αλλά ο φορ του ΠΑΣ δε βρήκε στόχο από το ύψος της μικρής περιοχής (πλασέ-άουτ).

Η ομάδα της Πρέβεζας μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να «τελειώσει» υπέρ της τον αγώνα και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 50’, όταν ο Κατσούλας κέρδισε πολλές κόντρες από τους αμυντικούς του Νυδριού, ο Τσάλας συνέχισε τη φάση, πέρασε τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα και σκόραρε με πλασέ για το 2-1 (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ-σάιντ).

IMG 2632

Στο 58’ το σουτ του Κατσούλα εξουδετέρωσε με απόκρουση ο Κυριακίδης, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Μήτσιος στο 65’ σε σουτ του Πολίτη. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ αντέδρασε σωστά και σε σουτ του Γαζή στο 70’. Στο επόμενο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην εστία του Κυριακίδη, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τελική φάση και το «πλήρωσαν» στο 80’ όταν ο Καρτάνος εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία της άμυνας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 (στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκε ο πάγκος του ΠΑΣ για χειρονομίες του Σταύρου προς την εξέδρα των φανατικών φίλων της Πρέβεζας).

IMG 2691

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μία «διπλή» ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς, όταν ο Δημουλιάς εκτέλεσε φάουλ και ο Ντιό με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Νυδριού. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ντέτσικας ντρίμπλαρε μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

IMG 2705

Διαιτητής: Γκούμας

Βοηθοί: Λάζαρης – Πάτσης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Μήτσιος, Τουργέλης, Πανταζής, Λεόπουλος, Ντιό, Τριάντος, Ρούγκι, Δημουλιάς, Τσάλας (66’ Ντέτσικας), Κατσούλας (72’ Καρίπογλου), Καζούκας.

Οδυσσέας Νυδριού (Βάννας): Κυριακίδης Σ., Κυριακίδης Β., Γεωργιάδης, Πολίτης, Αργυρός, Καλογέρης, Ζουριδάκης (55’ Γαζής), Θεράπος (90’ Νικολάου), Θειακός, Σταύρου, Καρτάνος (90’ Βάννας).

 

Έκθεση εικόνων