Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 17:55

“Ξέσπασε” στο Κανάλι ο ΠΑΣ Πρέβεζα με “σφραγίδα” Ζέρη (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε στο “Αθανασία Τσουμελέκα” του Ερμή Καναλίου με σκορ 5-0, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και παραμένει σε απόσταση... βολής από τον πρωτοπόρο Αχέροντα Καναλακίου.

IMG 1472

Οι “κιτρινόμαυροι”, με το Ζέρη στο πρώτο ημίχρονο να “καθαρίζει” για τον ΠΑΣ (ένα γκολ και μία ασίστ) πήραν τους τρεις βαθμούς και πάνε την επόμενη αγωνιστική στην Πάργα για το ματς-φωτιά με τον Απόλλωνα.

 

IMG 1492

Ο Σκαμνέλος στο 4' πέρασε κάθετη πάσα στο Ζέρη και ο επιθετικός της Πρέβεζας με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 43' ο ίδιος παίκτης έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά νωρίτερα είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (44') ο Ζέρης σέντραρε με φάλτσο, “σημάδεψε” τον Μπόμπορη στην περιοχή και ο αρχηγός του ΠΑΣ με κεφαλιά έκανε το 2-0.

 

IMG 1501

Στο 47' και το 48' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ακόμη ένα γκολ με τους Μπόμπορη και Ρούγκι αντίστοιχα, ενώ ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαλάφα στο 55'. Η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του τέρματος του Καναλίου και στο 62' έπειτα από σύγχυση και κόντρες μέσα στην περιοχή, ενώ στο 75' ο Παπανίκου ανέτρεψε το Ζέρη μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι.

 

IMG 1562

Ο Ρούγκι στο 76' εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0.

 

IMG 1576

Ο Τριάντος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ “έγραψε” το 4-0 στο 85' και στο 89' ο Καζούκας με πλασέ βρήκε κι αυτός δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (5-0).

 

IMG 1592

 

Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Σφονδύλη – Γάτσιος

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Μήτσιος, Νίκου, Τουργέλης (77' Καραμούτσιος), Τριάντος, Γκίνι, Ντέτσικας (65' Τουλκερίδης), Σκαμνέλος, Ρούγκι (80' Τάσσης), Τσάλας, Μπόμπορης (69' Καζούκας), Ζέρης.

Ερμής Καναλίου (Πεπόνης): Μπαλάφας, Παπανίκου, Κουτρούμπας, Μανέ, Δάρδας, Τσόκας, Γκιόκα, Ριστάνης, Βασιλείου (77' Κριτσιμάς), Θέμελης, Παπαδόπουλος (46' Καράκης).

 

 

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr