Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 12:04

Συνέλευση-κέρδος για τον ΠΑΣ Πρέβεζα – Συνεχίζει η διοίκηση και πλαισιώνεται με περισσότερα άτομα (pics)

Οι συνελεύσεις-παρωδία παλαιότερων ετών, που ο ΠΑΣ Πρέβεζα έψαχνε... διοίκηση με το “ντουφέκι” φαίνεται πως έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί για την ιστορική ομάδα της Πρέβεζας, κάτι που καταδείχθηκε στην προγραμματισμένη γενική συνέλευση της Τετάρτης, στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και αυτή η ατμόσφαιρα σταθερότητας και “υγείας” είναι και το μεγαλύτερο κέρδος του ΠΑΣ και παρακαταθήκη από την περσινή σεζόν, για τις επόμενες.

IMG 9499

Σε μία αίθουσα γεμάτη με φίλους της ομάδας, ο Πρόεδρος Γιώργος Μπόκιας προχώρησε σε έναν οικονομικό, αγωνιστικό και διοικητικό απολογισμό, είπε πως έγιναν λάθη για τα οποία ζητάει συγνώμη από τον κόσμο και ανέφερε πως στο σύλλογο υπάρχουν αυτή τη στιγμή 21 δελτία ποδοσφαιριστών, με τους οποίους το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει άμεση διαπραγμάτευση για να αποτελέσουν τον κορμό του ΠΑΣ τη νέα σεζόν.

“Είμαστε εδώ γιατί και θέλουμε και μπορούμε και μας αρέσει”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπόκιας και ανέφερε πως όποιος θέλει να συμμετέχει στο Δ.Σ. και να προσφέρει στο συμβούλιο είναι ευπρόσδεκτος και μπορεί να έρθει σε επαφή με τα μέλη της διοίκησης. Υπάρχουν μάλιστα 2-3 σοβαρές προτάσεις επαγγελματιών, που ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν το Δ.Σ.

IMG 9515

Το λόγο πήρε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Τάσος Αμάραντος, ο οποίος διευκρίνισε πως θα ξεκινήσει και διαδικασία εγγραφής νέων μελών στην ομάδα, ενώ πρόσθεσε πως επείγει και το θέμα του νέου προπονητή του συλλόγου.

Αναφορά έγινε και στην προσφορά και το έργο του Άγγελου Μπέκα, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα και το Δ.Σ., ενώ ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη συμμετοχή και των φιλάθλων της ομάδας. Σήμερα, Τετάρτη, θα γίνει μάλιστα και συνεδρίαση του Δ.Σ. για να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες.

Στο Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα συνεχίζουν οι Γιώργος Μπόκιας, Βασίλης Κουτρούμπας, Θωμάς Πεπόνης, Τάσος Αμάραντος, Μπάμπης Καλαντζής, Αλέκος Λεόπουλος, Θοδωρής Πετρόπουλος, οι οποίοι θα πλαισιωθούν και από άλλα μέλη.

 

Έκθεση εικόνων