Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 13:19

Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στην  Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων - μελών της Ε.Π.Σ. , που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. το απόγευμα της Τετάρτης.

IMG 4304

Στην έναρξη της συνέλευσης ο λογιστής της ΕΠΣ κ. Κατσαούνος παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό της ο οποίος ήταν ισοσκελισμένος ως προς τα έσοδα και τα έξοδα, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Θωμάς Κάρτσακλας ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε, σημειώνοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, αγωνίζονται διαρκώς για να διατηρήσουν το τοπικό ποδόσφαιρο στη θέση που του αξίζει να βρίσκεται.

IMG 4298

“Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας και μέχρι σήμερα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να δικαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι κόποι των παραγόντων των Σωματείων, του ποδοσφαιριστή, των προπονητών, των διαιτητών και φυσικά της τοπικής κοινωνίας.

Υπό τη σκέψη αυτή έχουμε ήδη υλοποιήσει μια σειρά σημαντικών αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας του τοπικού ποδοσφαίρου, δίνοντας έμφαση στα Πρωταθλήματα υποδομών.” τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ και συνέχισε τονίζοντας: “Βρισκόμαστε στη διοίκηση της Ένωσης για δεύτερη τετραετία και έχουμε υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που σας είχαμε υποσχεθεί, με τις περισσότερες από την πρώτη χρονιά της θητείας μας. Δημιουργήσαμε ιστοσελίδα όπου άμεσα ο καθένας μπορεί να βλέπει το πρόγραμμα των αγώνων, τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες, τις τιμωρίες, τις προκηρύξεις, τους ορισμούς των διαιτητών κ.α.

Καθιερώσαμε στο τέλος των πρωταθλημάτων τη διεξαγωγή των play off και play out, δίνοντας έτσι περισσότερη αξιοπιστία και ενδιαφέρον. Επιβάλαμε την παρουσία γιατρών στα γήπεδα σε όλα τα πρωταθλήματα. Καθιερώσαμε τη διεξαγωγή αγώνων της Α'΄κατηγορίας σε γήπεδα με φυσικό ή τεχνητό χόρτο, στόχος να καθιερωθεί και στη Β' κατηγορία. Καθιερώσαμε το θεσμό της διεξαγωγής αγώνα Super Cup καθώς και τη διεξαγωγή προπαιδικού πρωταθλήματος. Αναβαθμίσαμε όλες τις εκδηλώσεις της ΕΠΣ (κοπή πίτας, απονομές, τελικοί κυπέλλου) δίνοντάς τους το κύρος και τις τιμές που τους πρέπει. Προτεραιότητά μας ήταν η καταπολέμηση του φαινομένου βίας στα γήπεδα, φαινόμενο το οποίο στην περιοχή μας χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης βρίσκεται σε ύφεση, με ελάχιστε μεμονωμένες εξαιρέσεις.

Σε όλους τους τομείς που υπάρχει δράση και παράγεται έργο μπορεί και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και κάποιες ενστάσεις, πλην όμως δημιουργικές για το καλό του ποδοσφαίρου της Ένωσής μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, εκφράζουμε σε όλους την εκτίμησή μας και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα μας που είναι η αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.”

IMG 4312

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης εγκρίθηκαν επίσης η τροποποίηση των διατάξεων του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Καθώς και το νέο σήμα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, στο οποίο εκτός από τα τείχη της Νικόπολης πλέον θα βρίσκεται και ο Πήγασος, σύμβολο της Λευκάδας.

Έκθεση εικόνων