Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 20:08

Ο Τηλυκράτης σήκωσε το τρόπαιο του Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (pics)

Σε ένα “γεμάτο” ματς με έξι γκολ, που κρίθηκε στην παράταση, ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε στον τελικό Super Cup της σεζόν 2018-2019 στο “Αθανασία Τσουμελέκα” της Πρέβεζας του Αχέροντα Καναλακίου με σκορ 4-2 και στέφθηκε τροπαιούχος.

IMG 9494

Στο 25' ο Φέτσης με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Γεωργούση με το Ραχιώτη, αλλά ο τερματοφύλακας του Καναλακίου είπε “ΟΧΙ” στο νεαρό επιθετικό. Στο 33' ο Περιστέρης με απευθείας σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αχέροντα, ενώ το καλό διάστημα του Τηλυκράτη “σφραγίστηκε” με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φέτση στο 36', όταν η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

IMG 9539

Ο Αχέρων αντέδρασε άμεσα και στο 39' ο Μιχάλης σέντραρε, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ιασωνίδη και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Τηλυκράτη, σε μία περίεργη φάση που με το αυτογκόλ έφερε το ισόπαλο 1-1.

Οι Λευκαδίτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πήραν εκ νέου “κεφάλι” στο σκορ στο 40' όταν ο Μπαλογιάννης με “κεραυνό” εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Ραχιώτη για το 1-2.

IMG 9558

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και μετά το 60' το Καναλάκι “πατούσε” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μιχάλης με “άπιαστο” δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε στο 78' (2-2). Ο Αχέρων λίγο έλειψε να “κλειδώσει” και τη νίκη στο 88' όταν ο Ελέζι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τρανουλίδη, πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ του Τηλυκράτη απέκρουσε, οδηγώντας το ματς στην παράταση.

IMG 9534

Στο 105' παίκτες και πάγκος του Τηλυκράτη διαμαρτυρήθηκαν έντονα για παράβαση εντός περιοχής σε μαρκάρισμα του Βασιλειάδη στον Γεωργούση, ωστόσο τόσο ο διαιτητής Μπαϊλης (τιμώρησε με κάρτα για “θέατρο” τον παίκτη του Τηλυκράτη), όσο και ο βοηθός Κωνσταντίνου ήταν πολύ κοντά στη φάση και δεν έδωσαν πέναλτι.

Με το “καλημέρα” του β' ημιχρόνου της παράτασης (106') ο Βασιλάς έκανε τη σέντρα ο Γεωργούσης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά “έγραψε” το 3-2. Στο 114' ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι όταν έκρινε ότι η μπάλα σε σέντρα του Βασιλά βρήκε στο χέρι του πεσμένου Κώστα ("χλιαρές" οι διαμαρτυρίες της ομάδας του Καναλακίου). Ο Φέτσης ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 4-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

IMG 9477

Τελευταία άξια αναφοράς φάση στο ματς το “φιλόδοξο” εναέριο πλασέ του Γεωργούση στο 120' που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καναλακίου.

IMG 9616

Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Κωνσταντίνου – Φραγκούλης

4ος: Ζιώγας

IMG 9459

Αχέρων Καναλακίου (Τζίμας): Ραχιώτης (53' Κάτσενος), Ζδράβος, Βασιλειάδης, Φράγκος (82' Κώστας), Πάνος, Γούλας, Νικολάου (62' Κούσης), Χριστογιάννης, Βασιλείου, Λουκούμης (72' Ελέζι), Μιχάλης.

Τηλυκράτης (Κονιδάρης): Τρανουλίδης, Πριόνας, Καταγής Σπ., Δημητρίου, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης (67' Καταγής Γ.), Περιστέρης (61' Βασίλας), Φέτσης, Γεωργούσης, Τόσκα, Μπαλογιάννης (70' Ντινόπουλος- 110' Γεωργάκης).

 

 

 

Έκθεση εικόνων