Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 21:06

Σοβαρός ήταν ο ΠΑΣ απέναντι στην Ένωση και πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του Κυπέλλου (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε της ΑΕ Πρέβεζας με σκορ 5-1 στο γήπεδο του Αγίου Θωμά και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” εμφανίστηκαν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στους “πράσινους” που διαθέτουν ένα σύνολο που “ξεχειλίζει” από ταλέντο και νιάτα.

IMG 9833

Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Καζούκας, ο οποίος πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργίου και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του στο 14' με πλασέ (2-0).

Το 3-0 διαμορφώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου στο 16'.

IMG 9802

Στο 58' ο Ντέτσικας εκτέλεσε κόρνερ και ο Πανταζής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, ενώ στο 65' ο Ντέτσικας “σέρβιρε” με κάθετη πάσα στον Τσάλα και ο τελευταίος σκόραρε με πλασέ για το 5-0.

Η Ένωση μείωσε στο 86' όταν ο Ντέντες σούταρε δυνατά, ο Κώτσης απέκρουσε και ο Θωμάς Ντέντι πήρε την επαναφορά της μπάλας και πέτυχε γκολ (5-1).

 IMG 9841

Διαιτητής: Κατσαμπίρης

Βοηθοί: Πάτσης – Κούτρα

 IMG 9817

ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Βαρδής, Τσάτσος, Τσούτσης, Ντέντι Θ., Ντέντι Αλ., Καραμπέτσος, Τάσσης (46' Βανιώτης), Γκαρτζονίκας (60' Ζήσης), Σταχτιάρης (19' Σπανός), Γκουνέλας, Κατωγιάννης (25' Ντέντες).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Κώτσης, Νταλάρδας, Σπανός (63' Γεωργόπουλος), Δήμας, Πανταζής, Σκαμνέλος, Τσάλας, Γεωργίου, Καζούκας, Δημουλιάς, Ντέτσικας.

 

 

Έκθεση εικόνων