Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 19:12

Δύσκολο πέρασμα από τον Ωρωπό για τον ΠΑΣ Πρέβεζα (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε στο γήπεδο του Ωρωπού της τοπικής Δόξας για τη Β' Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση.

IMG 3859

Οι “κιτρινόμαυροι” με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με τα ματς πρωταθλήματος, δυσκολεύτηκαν να καταβάλουν την αντίσταση των μαχητικών γηπεδούχων, που έδειξαν “ανεβασμένοι” μετά τη νίκη τους με αντίπαλο τη Φιλιππιάδα.

IMG 3791

Σε ένα “κακό” ποιοτικά αγώνα με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και χωρίς ρυθμό, ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 38' όταν ο Γεωργίου έπειτα από “κούρσα” στην αριστερή πτέρυγα πάσαρε στο σημείο του πέναλτι στον Κόκκαλη και εκείνος με απευθείας πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

IMG 3818

Ο Ωρωπός ισοφάρισε στο 62' όταν σε σέντρα στην περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ντιό και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Α. Τζαλοκώστας εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

IMG 3786

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση στο 78' όταν ο Δημουλιάς πάσαρε στο Σταματέλο, εκείνος γύρισε παράλληλα τη μπάλα στην εστία του Παναγιωτίδη και ο επερχόμενος Γεωργόπουλος “έγραψε” το τελικό 1-2.

IMG 3828
Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Σφονδύλη – Αναγνωστάκης

 IMG 3857

Δόξα Ωρωπού (Γιάννος): Παναγιωτίδης, Δούλης, Κροκίδας Χ., Σιαπλαούρας (46' Κροκίδας Ι.), Μπουσούνης, Νταλάρδας (33' Αποστόλου), Χαλκίδης (46' Τζαλοκώστας Κ.), Μαντούσης (46' Τζαλοκώστας Α.), Χουλιάρας, Μπαλάφας, Σπυράκος.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Κώτσης, Σπανός (79' Τσάλας), Πανταζής, Ντιό, Δήμας, Γεωργόπουλος, Ελέζι (58' Μπόμπορης), Τριάντος, Γκίνι, Γεωργίου (42' Σταματέλος), Κόκκαλης (75' Δημουλιάς).

 

 

 

Έκθεση εικόνων