Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 18:21

Αντέχει και στη... Θύελλα ο ΠΑΣ Πρέβεζα (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΣ Θύελλα 2015 στο γήπεδο της Παλαίρου, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 3894

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου έχει πετύχει ένα εντυπωσιακό 10 στα 10 στο πρωτάθλημα και ένα 12 στα 12 σε όλα τα επίσημα ματς που έχει δώσει και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας μία διαφορά 7 πόντων από το δεύτερο Λούρο.

IMG 3916

Οι “κιτρινόμαυροι” απείλησαν με δύο φάσεις-καρμπόν την εστία του Στασινού. Στο 26' ο Γεωργίου εκτέλεσε φαλταριστά φάουλ, ο Τριάντος έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε χιλιοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τέρματος της Θύελλας. Στο 36' από το ίδιο σημείο μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής, ο Γεωργίου εκτέλεσε με τον ίδιο τρόπο με αποδέκτη το Δήμα, ο οποίος δεν πλάσαρε με δύναμη και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε τη μπάλα.

IMG 3910

Στο 38' η Θύελλα έκανε αισθητή την παρουσία της στο ματς, με σουτ του Λαγοπάτη, που εξουδετέρωσε ο Καραπιπέρης (μπλόκαρε τη μπάλα), ενώ ο ΠΑΣ με σουτ του Σκαμνέλου στο 41' (πάνω από το οριζόντιο δοκάρι) και με πλασέ του Μπόμπορη στο 43' (έδιωξε εντυπωσιακά ο Στασινός), έδειξε απειλητικός προς την αντίπαλη εστία.

IMG 3950

Το γκολ της νίκης ήρθε για την Πρέβεζα στο 48'. Ο Τριάντος με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Τσάλα στην περιοχή, ο οποίος “τσίμπησε” τη μπάλα από τους αμυντικούς και τον γκολκίπερ της Θύελλας και αυτή με τη σειρά της “στρώθηκε” στο Μπόμπορη, που πλάσαρε για το 0-1.

IMG 3918

Στο 53' ο Μήτσης με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του τέρματος του Καραπιπέρη και στο 60' το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Δήμα σε κόρνερ του Γεωργίου (ο Τριάντος με νέα κεφαλιά στην επαναφορά της μπάλας δε μπόρεσε να νικήσει το Στασινό, που μπλόκαρε).

IMG 3925

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Σφονδύλη – Λάζαρης

IMG 3931

Θύελλα 2015 (Στασινός): Στασινός, Πατσουρογιάννης (83' Δριβάκος), Κουτρουλός, Αποστολάκης, Μήτσης, Ζοτάι, Γουρούνας, Λιότσος, Λαγοπάτης, Παληογιάννης (54' Αρίδας), Μπακοχρήστος (70' Μπαρλαγιάννης).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Ελέζι, Γκίνι, Δήμας, Ιασωνίδης, Τριάντος, Σκαμνέλος, Γεωργίου, Σταματέλος (70' Δημουλιάς), Τσάλας, Μπόμπορης (90' Κόκκαλης).

 

Έκθεση εικόνων