Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 20:14

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΣ Πρέβεζα σε ματς-ροντέο που βρήκε νικητή τον Πανλευκάδιο (pics)

Ο Πανλευκάδιος επικράτησε του ΠΑΣ Πρέβεζα μέσα στο “Αθανασία Τσουμελέκα” με σκορ 2-1 για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 4755

Ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια τη φετινή σεζόν και μάλιστα εντός έδρας για την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου, η οποία παραμένει πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας διαφορά 4 πόντων από το δεύτερο Θρίαμβο Λούρου.

IMG 4727

Το ματς είχε νεύρα, αποβολές, ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, σε ένα τερέν “δύσκολο” από τη βροχή. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ευκαιρίες για να γυρίσουν υπέρ τους την εξέλιξη του αγώνα, ωστόσο βρέθηκαν σε μία ημέρα που δεν λειτούργησε καμία λεπτομέρεια της αναμέτρησης υπέρ τους, ενώ ο Πανλευκάδιος πάλεψε κάθε φάση, δεν φοβήθηκε τη δυνατή έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας και πήρε τους τρεις βαθμούς.

IMG 4742

Το σκορ άνοιξε στο 14', όταν ο Κολοβός έκανε την “κούρσα” κέρδισε και τις κόντρες από τους αμυντικούς του ΠΑΣ και ο επερχόμενος Ορφανός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καραπιπέρη (0-1).

IMG 4772

Οι γηπεδούχοι “ανέβασαν στροφές” και απείλησαν την αντίπαλη εστία στο 24' όταν ο Δημουλιάς τετ-α-τετ από τον Λιάσκο σούταρε δυνατά, αλλά ο γκολκίπερ του Πανλευκάδιου απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 35' ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων μπλόκαρε πέφτοντας στη γωνία του τη μπάλα στην κεφαλιά του Δήμα, ενώ ο Γκίνι σε δύο περιπτώσεις (42', 45') δε βρήκε στόχο σουτάροντας από πλεονεκτική θέση. Η κεφαλιά του Τριάντου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κατέληξε και πάλι στα χέρια του Λιάσκου.

IMG 4779

Στο 63' ο Κοκόλης, το νούμερο “7” του Πανλευκάδιου δέχθηκε τη 2η κίτρινη κάρτα του ρέφερι του αγώνα για χειρονομία προς αυτόν και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Στην ίδια φάση ο Ρούσος απέβαλε από τον πάγκο του και τον προπονητή των Λευκαδιτών για διαμαρτυρία.

IMG 4787

Ο ΠΑΣ πήρε μέτρα στο γήπεδο για να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή και στο 74' γυριστό σουτ του Ντιό έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Πανλευκάδιου.

IMG 4835

Στο 78' ο Τσάλας δέχθηκε κι αυτός τη 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο και στην ίδια φάση ο Κόκκαλης, ο οποίος μόλις είχε μπει ως η τέταρτη αλλαγή του Ξανθόπουλου τραυματίστηκε αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες (ο παίκτης τραυματίστηκε στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και για να εκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του).

IMG 4852

Ο Πανλευκάδιος εκμεταλλεύτηκε το δικό του αριθμητικό πλεονέκτημα και στην αντεπίθεση ο Κούτσικος “σέρβιρε” στον Κολοβό, που με ατομική προσπάθεια και σουτ “έγραψε” το 0-2. Ο Κούτσικος έφτασε μέχρι το κάγκελο τις εξέδρας, κατά τους πανηγυρισμούς, κάτι είπε στους φιλάθλους και ο Ρούσος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

IMG 4722

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ιασωνίδης με κεφαλιά μείωσε το σκορ για τον ΠΑΣ Πρέβεζα (1-2), με τους “κιτρινόμαυρους” να ολοκληρώνουν το ματς με 8 παίκτες, έπειτα από αποβολή (απευθείας κόκκινη) του Τριάντου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

*Αντεγκλήσεις, νεύρα και μικροσυμπλοκές καταγράφηκαν στην κεντρική εξέδρα του “Αθανασία Τσουμελέκα”, ακόμη και ανάμεσα σε φιλάθλους του ΠΑΣ!

 

Περιμένει πρόστιμο τον ΠΑΣ

IMG 4725

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό ήταν το φύλλο αγώνος για τη γηπεδούχο ομάδα. Ο διαιτητής αναφέρει σε αυτό τη ρίψη αντικειμένων (μπουκάλια) εντός του αγωνιστικού χώρου στο τέλος του αγώνα, αλλά και την πεντάλεπτη καθυστέρηση έναρξης της αναμέτρησης, λόγω καπνογόνων που άναψαν στην εξέδρα, που δυσκόλευαν την ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο.

IMG 4870

Διαιτητής: Ρούσος

Βοηθοί: Ντόμαρης – Μαυροκεφάλου

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Πανταζής (60' Γεωργίου), Σπανός, Δήμας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Τριάντος, Δημουλιάς (76' Κόκκαλης), Σταματέλος (72' Ντιό), Τσάλας, Μπόμπορης (12' Καζούκας).

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης Χ. (85' Θειακός), Κολάγκι (90' Θεοχάρης), Τσιάβος, Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης, Τουργέλης (89' Καρέλης), Κολοβός, Ορφανός (46' Αργυρός), Κούτσικος.

 

Έκθεση εικόνων