Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 19:47

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Πρέβεζα με "διπλό" στην έδρα του ΑΟ Παλαίρου

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Πρέβεζα ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Παλαίρου με σκορ 3-1.

IMG 5270

Οι παίχτες του Ξανθόπουλου πίεσαν από το πρώτο λεπτό τους γηπεδούχους και μόλις στο 9ο λεπτό το σουτ του Σταματέλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη, ενώ στο 13' ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Δημουλιά.

Στο 24ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπανού ο Δήμας σούταρε προς την εστία με τον Κυριακίδη να διώχνει δύσκολα, ο Γκίνι πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σημειώνοντας το 0-1.

 IMG 5248

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλη σημαντική φάση μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων, ενώ η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου “σημαδεύτηκε” από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που δυσχέραναν προς στιγμή τις προσπάθειες των παιχτών (αρκετοί φίλαθλοι αποχώρησαν εξαιτίας των δυνατών ανέμων και της βροχόπτωσης).

Στο 70' η Πάλαιρος ισοφάρισε με γκολ του Χασακή, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει για πολύ στο προβάδισμα αφού στο 75' ο ΠΑΣ Πρέβεζα πήρε και πάλι προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργίου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σταματέλος στο 84'.

Διαιτητής: Κωνσταντίνου, βοηθοί: Πάτσης, Ντούσκος

ΑΟ Παλαίρου(Σταχτιάρης): Κυριακίδης Σ., Κυριακίδης Β., Στριφτάρης Ζ.(46' Ζέρβας), Στριφτάρης Ε., Κυριακίδης Κ., Μπάτσος, Guce (46' Τσακάλης), Καραμπέτσος, Prina, Χασακής(68' Κατσαμπίρης), Kalemi

ΠΑΣ Πρέβεζα(Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Elezi, Σπανός, Δήμας, Ιασωνίδης, Σκαμνέλος, Σταματέλος, Γκίνι, Καζούκας(76' Ντέτσικας), Γεωργίου(90' Diaw) Δημουλιάς.(87' Πανταζής)

 

Έκθεση εικόνων