Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 19:50

Συνεχίζει χωρίς απώλειες και μετά τη “λασπομαχία” με τον Ωρωπό ο ΠΑΣ Πρέβεζα (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 1-0 της Δόξας Ωρωπού στο “Αθανασία Τσουμελέκα” για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο πόντους διαφορά από το δεύτερο Λούρο.

IMG 0221

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης, που εξελίχθηκε σε “λασπομαχία” για τους δύο αντιπάλους, ο ΠΑΣ Πρέβεζα άνοιξε το σκορ στο 8' με ατομική ενέργεια και πλασέ του Γεωργίου και το 1-0 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

IMG 0255

Στο 14' ο Γεωργίου έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Μπόμπορης πλάσαρε στην κίνηση, αλλά ο Παναγιωτίδης απέκρουσε με τα πόδια τη μπάλα, πριν αυτή παραβιάσει την εστία του. Στο 31' ο Ωρωπός είχε τη δική του στιγμή στην περιοχή του Καραπιπέρη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Λύγκουρη.

IMG 0240

Στο 62' ο Τριάντος σούταρε δυνατά, όμως ο γκολκίπερ της Δόξας αντέδρασε και πάλι διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ, ενώ στο 71' ο Ζέρης ανέτρεψε το Γεωργίου μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι το εκτέλεσε κιόλας, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ.

IMG 0247

Ο Γεωργίου πάντως απείλησε εκ νέου την εστία του Παναγιωτίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 76', με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας και να καταλήγει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν υποψία ευκαιρίας στο 81' όταν ο Αποστόλου δεν κατάφερε να βρει βηματισμό και να πλασάρει τον Καραπιπέρη, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση της αναμέτρησης.

IMG 0267

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Πάτσης – Λαϊνάς

 IMG 0244

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Γκίνι, Τριάντος (78' Κόκκαλης), Δήμας, Ιασωνίδης, Δημουλιάς (61' Κατσαρός), Σκαμνέλος, Γεωργίου, Ελέζι, Τσάλας (89' Σπανός), Μπόμπορης.

Δόξα Ωρωπού (Γιάννος): Παναγιωτίδης, Λύγκουρης (46' Γεωργούλας), Γκανάρας, Καλαμπούκης, Μπαζίνας (78' Χαλκίδης), Αποστόλου, Μπουσούνης (61' Τσαλοκώστας), Μαντούσης, Δεκάνης, Μπαλάφας, Ζέρης.

 

 

Έκθεση εικόνων