Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 18:44

“Πέρασε” και από την Πλαγιά – Μένουν 8 “τελικοί” για τον ΠΑΣ Πρέβεζα (photos+video)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με το “αγαπημένο” του πλέον 1-0, στην Πλαγιά της τοπικής ομάδας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 9533

Οι “κιτρινόμαυροι” σημείωσαν αυτό το σκορ (1-0) για τέταρτο ματς σε σύνολο επτά αγώνων στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, και λίγο έλειψε το +5 να το κάνουν +7 στο βαθμολογικό πίνακα και να “τελειώσουν” την υπόθεση πρωτάθλημα (ο Λούρος σκόραρε στη Βόνιτσα στις καθυστερήσεις, νικώντας με 1-0).

IMG 9529

Για τον ΠΑΣ μένουν 8 “τελικοί”, ώστε να καταφέρει να επιστρέψει στη Γ' Εθνική, χωρίς να χρειαστεί να δώσει αγώνες μπαράζ.

IMG 9542

Το ματς στην Πλαγιά δεν διεκδικεί “δάφνες ποιότητας”, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν, δηλαδή τους τρεις βαθμούς, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

IMG 9555

Στο 2' ο MVP της Πλαγιάς, ο 17χρονος τερματοφύλακας Καταγής Π., έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ελέζι, ενώ στο 12' οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Καραπιπέρη, ωστόσο το σουτ του Μωραϊτη πέρασε άουτ. Στο 18' ο Ιασωνίδης έβγαλε καταπληκτική 30άρα διαγώνια μπαλιά στον Ντέτσικα, ο οποίος έκανε το κοντρόλ με το στήθος, ωστόσο “άνοιξε” περισσότερο τη μπάλα που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Πλαγιάς.

IMG 9608

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 30' ο Γεωργίου.

Στο 49' και πάλι ο Γεωργίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ επιχείρησε να σκοράρει ωστόσο ο Καταγής έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Ο γκολκίπερ της Πλαγιάς έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του (απέκρουσε σε κόρνερ) σε πλασέ του Ντέτσικα στο 52' σε κατάσταση τετ-α-τετ.

IMG 9639

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις κοντά στην εστία του Καραπιπέρη και το κατάφεραν σε δύο περιπτώσεις. Στο 54' με πλασέ του Μωραϊτη (άουτ) και στο 64' με ατομική προσπάθεια και σουτ του Φερεντίνου Δ. (απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ).

IMG 9634

Στο 70' το σουτ του Δημουλιά πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας της Πλαγιάς.

IMG 9684

Ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προκλήθηκε στο 86' όταν ο Βερύκιος απώθησε με το κεφάλι τον Τσάλα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Ο ρέφερι της αναμέτρησης “μοίρασε” από μία κίτρινη κάρτα στους δύο εμπλεκόμενους, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του αγώνα.

 IMG 9668

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Μαυροκεφάλου – Ράπτης

IMG 9705

ΑΟ Πλαγιάς (-): Καταγής Π., Κοκόλης Γ., Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Κοκόλης Σ., Παξινός (65' Καταγής Β.), Φερεντίνος Δ. (87' Φερεντίνος Θ.), Καπότης, Σταμουλάκης, Μωραϊτης, Μπουρδάρας (80' Καταγής Π.)

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Ελέζι (78' Τσάλας), Γεωργίου, Δήμας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Ντέτσικας (67' Σκαμνέλος), Κατσαρός (60' Δημουλιάς), Τριάντος, Μπόμπορης (46' Κόκκαλης), Σπανός.

 

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων