Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 04:06

Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του Συλλόγου "Αχιλλεύς"

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν στις αποσκευές τους οι αθλητές του Συλλόγου «Αχιλλεύς», οι οποίοι συμμετείχαν σε δύο από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Kick Boxing που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα.

ladias 2

Την Παρασκευή 30/11 ο Αλέξανδρος Κολοκυθάς, στο τουρνουά Max Pain που πραγματοποιήθηκε στο Σιδηρόκαστρο, μπήκε πολύ δυναμικά από τον πρώτο γύρο απέναντι στον Αλβανό συναθλητή του στην κατηγορία των 77 κιλών και μέσα στο πρώτο λεπτό κατάφερε με δυνατά και τεχνικά χτυπήματα να τον βγάλει νοκ άουτ και να πάρει μια εύκολη νίκη!

ladias 3

Την επόμενη ημέρα ήταν η σειρά του 17χρονου Αλέξανδρου Ρίζου να πραγματοποιήσει μια ακόμη καλή εμφάνιση. Ο Αλέξανδρος συμμετείχε στους αγώνες No Limits που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στο στάδιο Δ. Τόφαλος μπροστά σε χιλιάδες θεατές, και κατάφερε να προσθέσει μια σημαντική νίκη στο ενεργητικό του νικώντας στα σημεία τον αντίπαλό του.

ladias7

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή στο τουρνουά No Limits όταν ο προπονητής του Συλλόγου «Aχιλλεύς» Δημήτρης Λαδιάς μετά από την τιμητική πρόσκληση του αθλητή Gurhen Degirmenci, βρέθηκε στη γωνία του προπονητή και τον καθοδήγησε στον αγώνα απέναντι στον Τάσο Μπερδέση για τη διεκδίκηση της ζώνης No Limits σε αγώνες πυγμαχίας.

ladias 5

Ο προπονητής του Συλλόγου «Αχιλλεύς» Δημήτρης Λαδιάς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και άριστος προγραμματισμός για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, ενώ πρόσθεσε πως ήδη προετοιμάζονται για το επόμενο τουρνουά “Max Pain 5” που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια στις 22 Δεκεμβρίου.

Έκθεση εικόνων