Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 20:01

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επέστρεψε στη Γ' Εθνική (photos+video)

ΠΑΣ Πρέβεζα και Θρίαμβος Λούρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), στον τελικό των play-off της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, σε ένα κατάμεστο “Αθανασία Τσουμελέκα” από φιλάθλους και των δύο συλλόγων και η ομάδα με τον ιππόκαμπο στο στήθος επιστρέφει στη Γ' Εθνική έπειτα από 6 σεζόν, καθώς είχε υπέρ της και την ισοπαλία για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

a1

Το ματς δε διεκδικεί “δάφνες ποιότητας”, μιας και οι αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

pas1111 3

Στο πρώτο ημίχρονο οι προσπάθειες και για τις δύο ομάδες να βγουν στην επίθεση έγιναν με το... σταγονόμετρο. Στο 10' ο Μπόμπορης πρόλαβε τους αμυντικούς και πλάσαρε από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 45' ο Τριάντος με δυνατό σουτ απείλησε την εστία του Βαρέλη (άουτ).

pas1111 4

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λούρος “πάτησε” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 53' την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νταλάκα απέκρουσε με υπερένταση ο Καραπιπέρης, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

pas1111 10

Στο 70' οι φιλοξενούμενοι κατέγραψαν ακόμη μία επικίνδυνη φάση μπροστά στο τέρμα της Πρέβεζας, όταν ο Κολιός σούταρε δυνατά, ο Σιδέρης με κεφαλιά άλλαξε την πορεία της μπάλας, η οποία όμως έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καραπιπέρη. Πέντε λεπτά αργότερα (75') ο ΠΑΣ “απάντησε” με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου (άουτ), ενώ ο Θρίαμβος έφτασε πολύ κοντά στη μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις όταν ο Νταλάκας από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ. 

pas1111 11

Οι γηπεδούχοι "ροκάνισαν" τον εναπομείναντα χρόνο με καθυστερήσεις και κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες.

 pas1111 5

Διαιτητής: Φίτσας

Βοηθοί: Κωνσταντίνου – Φραγκούλης

Τέταρτος: Ζιώγας

 pas1111 16

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Γκίνι (90' Ντέτσικας), Ελέζι, Δήμας, Ιασωνίδης, Σκαμνέλος (90' Πανταζής), Γεωργίου, Τσάλας, Τριάντος, Μπόμπορης (67' Σταματέλος), Δημουλιάς (61' Κατσαρός).

Θρίαμβος Λούρου (Σιαφάκας): Βαρέλης, Παππάς, Μαργέτης, Πάνου, Γόγολος (64' Μπάκας), Γκολάκου, Μανιώτης, Σιδέρης, Νταλάκας, Κολιός, Ζάκκας (77' Χαλάστρας).

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων