Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 11:36

Εποχή... Τριάντου στον ΠΑΣ Πρέβεζα - “Να χτιστεί η ομάδα από κάτω” – Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. και αναλαμβάνει δράση (pics)

Με την ανάδειξη νέου 9μελους Δ.Σ. με επικεφαλής της προσπάθειας τον περσινό αρχηγό της ομάδας Βασίλη Τριάντο, σε ρόλο πλέον Προέδρου του σωματείου, ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εργασίες της γενικής συνέλευσης του ΠΑΣ Πρέβεζα.

IMG 3586

Το νέο Δ.Σ. της ομάδας θα αποτελούν οι:

  1. Βασίλης Τριάντος

  2. Τάσος Αμάραντος

  3. Αλέκος Λεόπουλος

  4. Βαγγέλης Πανταζής

  5. Θωμάς Πεπόνης

  6. Σπύρος Ρεκατσίνας

  7. Γιώργος Κατωγιάννης

  8. Ιωσήφ Στύλος

  9. Γιώργος Μπόκιας

Το νέο διοικητικό σχήμα θα “τρέξει” άμεσα τις διαδικασίες για την επιλογή τεχνικού team και τη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας, καθώς και την τακτοποίηση όλων των οργανωτικών εκκρεμοτήτων.

IMG 3579

Παίρνοντας το λόγο το μέλος του Δ.Σ. Τάσος Αμάραντος ανέφερε:

IMG 3576

“Υπήρξαν παραιτήσεις μελών στο Δ.Σ. και κρίναμε αναγκαίο να πάμε σε νέα γενική συνέλευση. Να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα νέο συμβούλιο για να “τρέξει” την προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Το πρωτάθλημα έχει δυσκολίες και απαιτήσεις.

Ακούστηκαν διάφορα όλες αυτές τις ημέρες. Έγιναν και πολλά ανήθικα και ανέντιμα πράγματα. Καλοθελητές έπιασαν τον πατέρα, τη μάνα κάποιου... Είχαμε ιστορίες για αγρίους. Το τι θα προσφέρει ο καθένας είναι ζήτημα του Δ.Σ. και του καθενός σε αυτό. Εμένα γι' αυτό είναι ανήθικο. Εμένα προσωπικά δε με ακουμπάει, αλλά ακουμπά άλλους. Δε θα πρέπει να δημιουργούμε προβλήματα στις οικογένειες κάποιων.

Υπάρχει πρόταση από τον Βασίλη Τριάντο, τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Πρέβεζα. Προς τιμήν του θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα ηγηθεί μιας προσπάθειας”.

Από την πλευρά του ο πρώην Πρόεδρος Γιώργος Μπόκιας επισήμανε:

“Όποιος έχει ενδιαφέρον να το εκδηλώσει αυτή τη στιγμή και να είναι παρών. Ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί στη συνέχεια, μέσω τρίτων, εγώ προσωπικά το θεωρώ εκτός οποιασδήποτε λογικής. Η ομάδα έχει καταστατικό και διαδικασίες. Ο Βασίλης έχει μια ομάδα έτοιμη και ζητά την έγκριση της γενικής συνέλευσης. Αν υπάρχει άλλος εδώ με πρόταση να τεθεί στη συνέλευση”. Άλλη πρόταση δεν υπήρξε.

IMG 3585

Ο Βασίλης Τριάντος ανέλυσε επίσης εν συντομία το πλάνο του για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε τόσοι πολλοί στη γενική συνέλευση. Στον Τηλυκράτη είχαν πάει ελάχιστα άτομα. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πιο δυνατοί από τον Τηλυκράτη, από το Καναλάκι και από τις γύρω-γύρω ομάδες. Έχω μιλήσει με 8 ανθρώπους που είναι φίλοι μου, άνθρωποι που εκτιμώ και επιχειρηματίες της πόλης.

Το πλάνο της ομάδας είναι συγκεκριμένο. Φέτος η ομάδα πρέπει να στηθεί ώστε αρχικά να σωθεί και να παραμείνει στην κατηγορία. Να κάνουμε μία καλή πορεία. Αλλά δεν έχει νόημα να παίρνουμε κάθε χρονιά άλλους 20 παίκτες. Το θέμα είναι η ομάδα να χτιστεί σωστά και από κάτω. Σε λίγα χρόνια να έχουμε τα δικά μας παιδιά που θα έρθουν από κάτω. Να κάνουμε ακαδημίες, έχουμε μιλήσει με τη δημοτική αρχή για τα γήπεδα. Έχουμε μιλήσει για τη σκεπαστή. Θα γίνουν πριν το πρωτάθλημα. Θα φτιάξουμε αποδυτήρια στον Άγιο Θωμά, που θα το κάνουμε σαν βοηθητικό της ομάδας, για να μπορέσουμε να κάνουμε προπόνηση το χειμώνα που θα βρέχει.

Έχουν γίνει επαφές με κάποια παιδιά, που είναι και προσωπικοί μου φίλοι, γνωστοί εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο. Το βασικό είναι τα παιδιά της Πρέβεζας που θεωρούμε ότι είναι καλοί παίκτες και πήγαιναν όλα τα χρόνια γύρω-γύρω στα χωριά για να βοηθήσουν, να επιστρέψουν. Όσοι θέλουν βέβαια. Θέλουμε να είμαστε αγαπημένοι και μονιασμένοι στο συμβούλιο και στην ομάδα. Έτσι θέλουμε και τον κόσμο μαζί και όλους σας. Δε γίνεται να είναι χωριστά η διοίκηση, χωριστά η ομάδα και χωριστά ο κόσμος. Είμαι χαρούμενος που είμαστε πολλοί εδώ. Αγαπάμε την ομάδα όλοι μας.

Έχουμε προχωρήσει κάποια πράγματα. Το βασικό όμως είναι να χτίσουμε μια ομάδα από κάτω. Κάθε δύο χρόνια δε γίνεται να γίνεται το ίδιο. Εκεί θα πατήσουμε πάνω και θα δουλέψουμε όλοι. Είναι λυπηρό να μην έχει η ομάδα ακαδημίες”.

 

Έκθεση εικόνων