Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 23:26

Δυνατές μονομαχίες και στη 2η ημέρα του 8ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας-Σήμερα οι τελικοί

Με αμφίρροπες αναμετρήσεις συνεχίστηκε για 2η ημέρα το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας, που διεξάγεται στα γήπεδα «Στάθης Παρούσης» του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

IMG 0187

Χαρακτηριστικό της 2ης ημέρας ήταν η σταθερά πολυπληθής κερκίδα, η οποία στήριξε τις προσπάθειες των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες, ενώ ξεχώρισε η παρουσία της Κατερίνας Σωτηρίου και της Αφροδίτης Κοσμα (που αγωνίζονται στην ομάδα του Ολυμπιακού και στην Εθνική Ελλάδας) οι οποίες μάλιστα αγωνίστηκαν ως αντίπαλες σε έναν αγώνα γυναικών του τουρνουά στον οποίο σφύριξαν τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής διαιτησίας, ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, ο Αναστάσιος Πηλοΐδης και ο Χρήστος Παναγιώτου.

IMG 0072
Και φέτος οι διοργανωτές δίνουν έμφαση στον κοινωνικό χαρακτήρα του τουρνουά και όπως ανακοίνωσαν μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση του μικρού Ναπολέοντα που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ για το σκοπό αυτό υπάρχει ειδικό κουτί στη γραμματεία όπου ο καθένας μπορεί να προσφέρει ό,τι μπορεί.

IMG 0028
Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που η μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού Κατερίνα Σωτηρίου χάρισε μια φανέλα του Ολυμπιακού στον μικρό Ναπολέοντα καθώς και όταν ο προπονητής Κώστας Φλεβαράκης έδωσε ένα συμβολικό δώρο στον μικρό. Παράλληλα οι διοργανωτές τίμησαν τις δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού καθώς και τον Δρ. εργοφυσιολογίας Γιώργο Βαβέτση για την προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.


IMG 9883

Να τονίσουμε πως σήμερα θα γίνει η τελική φάση και θα ολοκληρωθεί το τουρνουά, ενώ σε περίπτωση βροχόπτωσης οι αγώνες θα μεταφερθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας.

IMG 0198

Το πρόγραμμα των αγώνων, τα αποτελέσματα και χρηστικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης με ένα κλικ ΕΔΩ 

 

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων