Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 13:26

Με “φουλ τις μηχανές” ξεκίνησε η προετοιμασία των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ στην Πρέβεζα (pics)

Στην Πρέβεζα πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τα τμήματα υποδομής του Παιδικού και του Εφηβικού της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

IMG 0367

Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας και από το απόγευμα της Κυριακής έχουν ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

IMG 0397

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι προπονητής του Παιδικού και Εφηβικού Τμήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο ο Πρεβεζάνος Νίκος Τζώρας με άμεσο συνεργάτη το Δημήτρη Σταυρόπουλο.

IMG 0384

Μετά το τέλος της κυριακάτικης προπόνησης, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος δήλωσε στο atpreveza.gr:

“Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία στη πόλη της Πρέβεζας! Ευχαριστούμε όσους βοηθούν να γίνει αυτή η αποστολή με επιτυχία! Η προετοιμασία ξεκίνησε με πολύ δυνατούς ρυθμούς και μεγάλη ένταση τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης με τον coach Θεοδωρόπουλο, όσο και σε επίπεδο τακτικής προσέγγισης! Καθ' όλη την εβδομαδα αναμένουμε υψηλές εντάσεις! Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές υγεία και καλή μπασκετικη χρονιά”.

IMG 0382

Το πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και ο αθλητής του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας Χριστόφορος Ζήκας, ενώ οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση φιλικών αναμετρήσεων με ομάδες της περιοχής.

  

Έκθεση εικόνων