Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 07:05

Κοίταξε στα... μάτια την ΑΕ Καραϊσκάκης ο ΠΑΣ Πρέβεζα παρά την ήττα (pics)

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε στο “Αθανασία Τσουμελέκα” το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΣ Πρέβεζα, σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης.

IMG 4105

Οι “κιτρινόμαυροι” απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Super League 2 (δύο κατηγορίες πιο πάνω), πάλεψαν στα ίσια το ματς, ανταπεξήλθαν πλήρως σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και παρά την ήττα έδειξαν πως δε θα αποτελέσουν αμελητέο αντίπαλο για κανένα σύλλογο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

IMG 4139

Στο 18' ο Σιδέρης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕ Καραϊσκάκης έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ, ενώ στο 31' ο Καραπιπέρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε εξ' επαφής πλασέ του Ρότερ. Στο 44' ο Σιδέρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

IMG 4179

Άξια καταγραφής στιγμή στο ματς για τον ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 53' ένα σουτ του Ελέζι που πέρασε άουτ, ενώ στο 62' ο Χατζηστραβός με πλασέ (η μπάλα κόντραρε και σε πόδι αμυντικού) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

IMG 4194

Την Τετάρτη ο ΠΑΣ ταξιδεύει στην Πάτρα για φιλικό αγώνα με τη Θύελλα Πατρών.

IMG 4131

Συνεργασία με Βαγγέλη Μπέκα

Σε μία νέα φάση εισέρχεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Πρέβεζα, καθώς το σωματείο συνεργάζεται στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης με τον έμπειρο γυμναστή Βαγγέλη Μπέκα. Ο Βαγγέλης Μπέκας έχει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Πανιωνίου, στην ανδρική ομάδα Πανιωνίου, Πλατανιά κ.α.

 IMG 4169

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας – Σφονδύλη

IMG 4112

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Λάκκας, Γκίνι, Λαζανάς Γ., Βασιλόπουλος, Ιασωνίδης, Καρμοκόλιας, Μπρούνο, Φερεντίνος, Σιδέρης, Βασίλας.

Συμμετοχή-πάγκος: Κώτσης, Ντιό, Λαζανάς Αν., Κόκκαλης, Σκαμνέλος, Κατσαρός, Φυσέκης, Πατακιάρας, Γεωργόπουλος, Μπάλογκαν, Ελέζι.

 

ΑΕ Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Καραγιαννίδης, Μασούρας, Ψιάνος, Γυφτοκώστας, Τσούτσης, Ρότερ, Μέτσε.

Συμμετοχή-πάγκος: Μπουργάνης, Παππάς Δημ., Παππάς Δ., Νιούελς, Καψάλης, Νταλακούρας, Γιαννιώτης, Μελετίδης, Κούστα, Χατζηστραβός, Τερεζίου, Μαργώνης, Βλάχος.

 

Έκθεση εικόνων