Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 19:56

ΠΑΣ Πρέβεζα για “φίλημα” και... κουπάτος στο Super Cup – Επικράτησε με 3-1 του Τηλυκράτη (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 3-1 του Τηλυκράτη Λευκάδας στον τελικό του Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μοναστηράκι και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιό του στο συγκεκριμένο θεσμό.

Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και σήκωσε την... κούπα, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην προετοιμασία.

IMG 0877

Η ομάδα της Λευκάδας στον αντίποδα, έδειξε πως θέλει αρκετή προσπάθεια ακόμη για να βρει τον καλό της εαυτό.

IMG 0818

Οι “κιτρινόμαυροι” -που αγωνίστηκαν όμως στον τελικό του Super Cup με τη νέα τους μπλε εμφάνιση, καθώς ο Τηλυκράτης προτίμησε το κίτρινο και μαύρο- απείλησαν την εστία της ομάδας της Λευκάδας στο 2' με δυνατό σουτ του Σιδέρη, που “έβγαλε” σε κόρνερ ο Καλαντζής. Στο 9' ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ του Μπρούνο πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών της εστίας του Τηλυκράτη και στο 13' ο γκολκίπερ της ομάδας του Μαγκαφίνη απέκρουσε τη μπάλα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Πρέβεζας.

IMG 0802

Ο ΠΑΣ συνέχισε να ανεβάζει την πίεσή του στο ματς και στο 19' ο Μπρούνο εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τσόφλιου και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι. Ο Βασίλας εκτέλεσε εύστοχα και “έγραψε” το 1-0. Στο 40' η Πρέβεζα διπλασίασε τα τέρματά της, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Φερεντίνου, ο Λάκκας έπιασε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τηλυκράτη για το 2-0.

IMG 0825

Ο Τηλυκράτης πήρε ανάσα και μπήκε και πάλι στο ματς στο 42' όταν σε κόρνερ του Τσελάι, ο Χούσινετς πήρε την κεφαλιά και πέτυχε γκολ, μειώνοντας το σκορ (2-1).

IMG 0838

Στο 49' ο Καραπιπέρης απέκρουσε σε κατάσταση τετ-α-τετ τη μπάλα σε πλασέ του Τσόφλιου και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του και στο 53' Σιδέρης και Μπρούνο με εξαιρετικό συνδυασμό “έκρυψαν” τη μπάλα και ο Βραζιλιάνος με διπλή προσποίηση και πλασέ εξουδετέρωσε τον Καλαντζή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

IMG 0850

Ο ΠΑΣ μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιδέρη στο 55' (απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ), το σουτ του Βασίλα στο 74' (άουτ) και το δυνατό σουτ του Φερεντίνου στο 90' (οριζόντιο δοκάρι και άουτ), δεν πρόσθεσαν κάτι περισσότερο σε ένα εξαιρετικό απόγευμα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

IMG 0857

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας – Ντόμαρης

4ος: Σπυράκος

IMG 1040

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Βασίλας (75' Κόκκαλης), Λάκκας, Ιασωνίδης, Γκίνι (74' Σκαμνέλος), Ελέζι (68' Λαζανάς Ανδρ.), Φερεντίνος, Σιδέρης (89' Ντιό), Μπρούνο, Λαζανάς Γ.

IMG 1041

Τηλυκράτης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καλαντζής, Μπελεβώνης, Καταγής Σπ. (65' Θώδης), Μπουρδούβαλης, Χούσινετς, Τόσκα, Μαστραντωνάκης (54' Τσιάντης), Τσελάι (72' Αλ Ομπισάτ), Τσόφλιος, Καταγής Γ. (54' Γεωργούσης), Κολοβός.

IMG 1052

 

*Αναλυτικό φωτορεπορτάζ τις επόμενες ώρες στο atpreveza.gr

IMG 1097

Έκθεση εικόνων