Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 09:51

Πήρε τους τρεις βαθμούς με ανατροπή η Ένωση – Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Τσεντσερή (photos)

Με το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας η ΑΕ Πρέβεζας, επικρατώντας με σκορ 2-1 της αξιόμαχης Θύελλας Σινώπης στο γήπεδο του Αγίου Θωμά για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

IMG 1135

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή, τιμώντας έτσι τη μνήμη του εμβληματικού Προέδρου της Ένωσης, Γιάννη Τσεντσερή, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

IMG 1140

Η Σινώπη προηγήθηκε με το... καλημέρα, καθώς μόλις στο 12ο δευτερόλεπτο του ματς, ο Ιορδανίδης με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βαρδή για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έδωσαν χώρο στον αντίπαλό τους, έκλεισαν σωστά τους χώρους και έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό, διατηρώντας το προβάδισμά τους με τη λήξη του ημιχρόνου. Ζήτησαν μάλιστα και ένα πέναλτι στο 30' σε ανατροπή του Ιορδανίδη από τον Μπούκουρα εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής του αγώνα έδειξε “παίζετε”.

IMG 1137

Στο 58' η Ένωση ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντοματά (χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή), πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κατάφερε να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ (2-1) των αμυντικών της Θύελλας.

IMG 1179

Η Σινώπη τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς ο Σπυράκος αντίκρισε στο 66' τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 IMG 1158

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Σίσκας – Παππάς

 IMG 1133

ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Βαρδής, Τσούτσης, Ντέντι Αλ., Μπούκουρας, Ντέντι Θ., Τσάτσος, Καταμάτζε, Καραμπέτσος, Ντέντες, Ντοματάς, Δημουλιάς.

Αγωνίστηκαν και οι Παπαγεωργίου, Σκάρπος, Γερονικολός, Ζιάι.

IMG 1160

Θύελλα Σινώπης (Παπαδόπουλος): Σπυράκος Θ, Καρίπογλου, Τουμανίδης, Σκαμνέλος, Παπαδόπουλος, Χαντζάρας, Σταύρακας, Σπυράκος, Βασιλειάδης, Ιορδανίδης, Λέζος.

Αγωνίστηκαν και οι: Ουζούνογλου, Αηδώνης, Χατζηγεωργίου, Βασιλειάδης Β.

 

Έκθεση εικόνων