Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 20:24

Με το... δεξί στη Γ' Εθνική ο ΠΑΣ Πρέβεζα με φάουλ-γκολ του Σιδέρη (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 1-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα στο “Αθανασία Τσουμελέκα” στην πρεμιέρα του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής και μπήκε με το... δεξί στο πρωτάθλημα.

IMG 1258

Ήταν ένα ματς-γιορτή για την πόλη της Πρέβεζας με τον φίλαθλο κόσμο να γεμίζει την εξέδρα και να στηρίζει τις προσπάθειες των “κιτρινόμαυρων” για την πρώτη τους νίκη. Μία αναμέτρηση χωρίς ρυθμό για τις δύο ομάδες και με... μπόλικο άγχος, όπως άλλωστε κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος, ωστόσο ο ΠΑΣ πήρε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί.

IMG 5653

Στο 16' το σουτ του Ελέζι “νίκησε” την αντίσταση του Πετσίνη, αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στο Λάκκα πάνω στη γραμμή και απομακρύνθηκε από την εστία. Στο 30' το δυνατό σουτ του Βασίλα πέρασε άουτ, ενώ στο 32' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Φερεντίνου από τον Καλαμπόκα μέσα στην περιοχή του Ναυπακτιακού.

IMG 5658

Στο 38' ο Σιδέρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

IMG 5743

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ απείλησε την αντίπαλη εστία με σουτ του Μπρούνο στο 47' (άουτ) και στο 55' ο Καραπιπέρης με εκπληκτική επέμβαση στη γωνιά του με το ένα χέρι σταμάτησε το γυριστό σουτ του Καραγιάννη, στην καλύτερη στιγμή του Αστέρα στο ματς.

IMG 5872

Στο 67' ο Βασίλας από καλή θέση δε βρήκε στόχο (άουτ).

 IMG 5875

Διαιτητής: Μπούμπας

Βοηθοί: Λιόντος - Παπαδημητρίου

IMG 5664

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Λαζανάς Γ., Λάκκας, Ιασωνίδης, Γκίνι (80' Λαζανάς Ανδρ.), Φερεντίνος, Μπρούνο (88' Σακκάς), Βασίλας (90' Σκαμνέλος), Ελέζι (60' Καρμοκόλιας), Σιδέρης.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Κάκκος): Πετσίνης, Καζανάς, Καλαμπόκας, Πέκεζ, Θωμόπουλος, Γιαννόπουλος, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος (60΄Φαντίγκα), Τσότρας (89' Σίνης), Κονίδας (72' Αμπντέλ), Σταθόπουλος (51' Ανδρεόπουλος).

 

Έκθεση εικόνων