Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 18:38

Ψυχωμένο “τρίποντο” για τον ΠΑΣ Πρέβεζα κόντρα στον Τηλυκράτη εν μέσω χειροκροτημάτων (photos)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 1-0 του Τηλυκράτη Λευκάδας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (4ος Όμιλος) και “σταθεροποιήθηκε” στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

IMG 8105

Οι “κιτρινόμαυροι” (αγωνίστηκαν αναγκαστικά με την μπλε εμφάνιση), μετά τον τελικό του Super Cup νίκησαν για δεύτερη φορά την ομάδα της Λευκάδας, σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει 4-1 ή 5-1, ωστόσο λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να “κλέψουν” το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του ματς.

IMG 8094

Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου έπαιξε ψυχωμένο ποδόσφαιρο, επέβαλε το δικό της ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αναπτύχθηκε από πίσω και έχασε σωρεία ευκαιριών να πάρει μία εύκολη νίκη, που τελικά έγινε...αγχωτική. Η δουλειά που έχει γίνει φαίνεται στο χορτάρι κάτι που αναγνώρισαν με το “ζεστό” τους χειροκρότημα με τη λήξη της αναμέτρησης οι φίλαθλοι της Πρέβεζας, σε ένα ματς με αρκετό κόσμο στις εξέδρες (έδωσαν το “παρών” και περίπου 100 φίλοι του Τηλυκράτη).

IMG 8147

Στο 10' ο Φερεντίνος πάσαρε στον Μπατμά, ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα (1-0). Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ανδρέας Λαζανάς δεν κατάφερε να σημαδέψει με σουτ σωστά εντός περιοχής (η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), ενώ στο 29' το σουτ του Βασίλα μπλόκαρε ο Πανταζής. Στο 32'ο Καραπιπέρης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια τη μπάλα σε σουτ του Μπελεβώνη, με τον ΠΑΣ να “απαντά” με σουτ του Φερεντίνου στο 42' που δε βρήκε στόχο (άουτ). Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε εν μέσω διαμαρτυριών για πέναλτι από την πλευρά της Πρέβεζας για τράβηγμα αμυντικού στον Καρμοκόλια μέσα στην περιοχή του Τηλυκράτη.

IMG 8159

Οι γηπεδούχοι απέτυχαν να “κλειδώσουν” τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο σε αρκετές περιπτώσεις. Στο 47' ο Φερεντίνος σε τετ-α-τετ με τον Πανταζή πλάσαρε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Μπατμά στο 53' σε τετ-α-τετ κατάσταση με τον γκολκίπερ του Τηλυκράτη. Στο 58' και πάλι ο Μπατμάς δε βρήκε στόχο (πλασέ-άουτ), όπως επίσης και οι Παπαδόπουλος (75') και Κατσαρός (76'), σε μοναδικές ευκαιρίες για τον ΠΑΣ.

IMG 8092

Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να “πληρώσουν” την αστοχία τους στις καθυστερήσεις όταν ο Γιώργος Λαζανάς έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμήσε κεφαλιά του Χούσινετς, δίνοντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

 IMG 8181

Διαιτητής: Καββαδίας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης – Μιχαλάς (Κέρκυρας)

 IMG 8197

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος (65' Σακκάς), Γ. Λαζανάς, Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Φερεντίνος, Παπαδόπουλος, Βασίλας (72' Κατσαρός), Μπατμάς (77' Λάκκας), Ανδρ. Λαζανάς (84' Κόκκαλης).

Τηλυκράτης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καλαντζής, Ντόβας (46' Περιστέρης), Καταγής (70' Θώδης), Μαστραντωνάκης, Χούσινετς, Τόσκα, Μπελεβώνης, Τσελάι (77' Μπαλή), Τσόφλιος, Φράγκος (56' Χριστογιάννης), Κολοβός.

IMG 8208

 

 

Έκθεση εικόνων