Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 18:09

Έμεινε στο “Χ” ο ΠΑΣ Πρέβεζα με αντίπαλο το Σούλι Παραμυθιάς (pics)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΠΑΣ Πρέβεζα και Σούλι Παραμυθιάς στο “Αθανασία Τσουμελέκα”, για την 8η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

IMG 9604

Οι γηπεδούχοι αν και είχαν σε ακόμη μία αναμέτρηση την κατοχή της μπάλας, αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και τους αυτοματισμούς εκείνους, για να δημιουργήσουν πολλές απειλητικές καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Αυτά τα χαρακτηριστικά (παιχνίδι κατοχής και πολλές ευκαιρίες για γκολ) αποτελούν “σφραγίδα” στο παιχνίδι τους με το Μιχάλη Βλάχο στον πάγκο, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να τα εμφανίσουν στο χορτάρι.

IMG 9610

Στον αντίποδα, το Σούλι Παραμυθιάς είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και δίκαια πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

IMG 9643

Στο 16' ο Ανδρέας Λαζανάς σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Πατσιούρας απέκρουσε τη μπάλα, ενώ στο 30' σέντρα-σουτ του Κάγια “έβγαλε” με μεγάλη δυσκολία ο Καραπιπέρης. Στο 32' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ράμα πάνω στον Κάγια μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή του αγώνα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ζητώντας 2η κίτρινη κάρτα σε... αψυχολόγητο χέρι του Κάγια.

IMG 9619

Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ωστόσο ούτε ο Φερεντίνος στο 48' (σουτ-απόκρουση του τερματοφύλακα), ούτε ο Λάκκας στο 50' (πλασέ-άουτ) κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Παραμυθιάς. Στο 63' ο Ανδρέας Λαζανάς και πάλι με σουτ δοκίμασε να παραβιάσει το τέρμα του Σουλίου (μπλόκαρε ο γκολκίπερ), στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ματς.

IMG 9645

Στο 76' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Παπαρούνα για σκληρό μαρκάρισμα στο Φερεντίνο.


IMG 9650

Διαιτητής: Τσιώρης (Άρτας)

Βοηθοί: Νούσιας – Μάνος (Άρτας)

 IMG 9592

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Ράμα, Γ. Λαζανάς (84' Ελέζι), Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Σακκάς (70' Κατσαρός), Φερεντίνος, Λάκκας, Παπαδόπουλος, Ανδρ. Λαζανάς (63' Μπατμάς).

Σούλι Παραμυθιάς (Βαγγέλης Τζιάρρας): Πατσιούρας, Μπέλλος (74' Πλατιάς), Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Κωσταμένας, Αναστασιάδης (63' Παπαρούνας), Παπαδόπουλος (53' Γεωργάκης), Ντόκος, Κάγια (58' Μούτσιος).

 

Έκθεση εικόνων