Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 18:36

“Πονάει” στο γκολ και κολλάει στο “Χ” ο ΠΑΣ Πρέβεζα - “Λευκή” ισοπαλία και με αντίπαλο την Ανατολή (photos+vid)

Το τρίτο σερί “0-0” κατέγραψε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Πρέβεζα, αντιμετωπίζοντας στο “Αθανασία Τσουμελέκα” τον ΑΟ Ανατολής, για τη 10η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

IMG 0029

Η επιθετική δυστοκία των “κιτρινόμαυρων” τους κοστίζει βαθμούς και έχει γίνει “εφιάλτης” για το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μιχάλης Βλάχος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Ο ΠΑΣ έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί μόλις 4 γκολ (3 έχουν δεχθεί το Καναλάκι και οι Πόντιοι Κοζάνης), ωστόσο έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 4 γκολ. Παρ' όλα αυτά βρίσκεται στην 5η θέση του 4ου Ομίλου και θα μπορούσε να είναι ακόμη ψηλότερα, αν έβρισκε λύσεις μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.

IMG 0024

Σε ακόμη μία αναμέτρηση πάντως οι “κιτρινόμαυροι”... “φωνάζουν” για μία διαιτητική απόφαση που ενδεχομένως και να τους στέρησε τους 3 βαθμούς, καθώς ακυρώθηκε γκολ του Ιασωνίδη, χωρίς να προκύπτει πως υπήρξε παράβαση, τουλάχιστον από το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο του αγώνα.

IMG 0043

Στο 10' το δυνατό σουτ του Φωλίνα βρήκε το πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού της εστίας του Καραπιπέρη και πέρασε άουτ. Ο ΠΑΣ πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 20' ο Μπρούνο έκανε το πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο ο Γκάρας μπλόκαρε τη μπάλα. Ο Βραζιλιάνος χαφ της Πρέβεζας απείλησε με σουτ το τέρμα της Ανατολής στο 39', αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

IMG 0028

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Στο 48' ο Βασίλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Ιασωνίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες. Στο 64' η Ανατολή απείλησε την εστία του Καραπιπέρη με κεφαλιά του Χριστακόπουλου (μπλόκαρε τη μπάλα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ) και στο 71' το εκπληκτικό σε εκτέλεση σουτ του Μπρούνο σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του τέρματος των Γιαννιωτών.

IMG 0055

Διαιτητής: Καζανάς (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Τσιπούρας – Πλέσσας (Φωκίδας)

 IMG 0048

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Βασίλας, Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης, Παπαδόπουλος, Μπατμάς (34' Γ. Λαζανάς), Φερεντίνος (80' Κατσαρός), Λάκκας, Μπρούνο, Ανδρ. Λαζανάς (39' Σκαμνέλος).

ΑΟ Ανατολή (Ανέστης Ζώης): Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (90' Κολιούσης), Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου (82' Γεωργιάδης), Χριστακόπουλος (88' Γρηγοριάδης), Τσουμάνης, Φωλίνας (85' Δήμος).

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων