Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 10:53

Γκολ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από ΠΑΣ Πρέβεζα και Λούρο για τον Γιώργο από την Πρέβεζα (pics)

Ένας φιλικός αγώνας ζωής, που δείχνει πόσα μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο στον άνθρωπο και την κοινωνία, διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα”.

IMG 0858

Οι ποδοσφαιρικές “οικογένειες” του ΠΑΣ Πρέβεζα και του Θριάμβου Λούρου στήριξαν εμπράκτως τον μεγάλο αγώνα που κάνει ο Γιώργος από την Πρέβεζα ενάντια στη νευροϊνωμάτωση NF1.

IMG 0832

Η μητέρα του Γιώργου Κατερίνα ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού ματς, αλλά και όσους στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει μαζί με το γιο της για να βγουν νικητές από το δύσκολο αγώνα ζωής που δίνουν.

IMG 0922

Τη σέντρα της αναμέτρησης πραγματοποίησε ο 23χρονος Γιώργος.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Φερεντίνος και Παππάς.

 IMG 0917

Διαιτητής: Μπαϊλης Ν.

Βοηθοί: Φραγκούλης Π. – Σφονδύλη Θ.

 IMG 0907

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΒΛΑΧΟΣ - ΔΗΜΑΣ): ΚΟΤΣΗΣ, ΠΑΤΑΚΙΑΡΑΣ, ΜΠΑΤΜΑΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, MOXAMENT, ΦΥΣΕΚΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΕΛΕΖΙ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΝΤΙΟ, ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΛΑΖΑΝΑΣ, ΓΚΙΝΙ, ΚΑΡΜΟΚΟΛΙΑΣ, ΡΑΜΑ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ): ΚΑΠΠΑΣ, ΚΑΛΕΣΙΟΣ, ΔΗΜΑΣ, ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ, ΔΗΜΑΣ Χ., ΠΑΠΠΑΣ, ΠΡΕΝΤΖΑΣ, ΣΤΟΥΠΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΗΤΣΟΣ, ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΕΝΟ, ΖΑΚΚΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΤΣΙΡΟΣ, ΣΟΥΡΔΗΣ, ΝΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΓΚΑΣ.

 

Έκθεση εικόνων