Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 18:17

“Ψυχωμένος” βαθμός για τον ΠΑΣ Πρέβεζα στην έδρα του Τηλυκράτη (pics)

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στο δημοτικό στάδιο “Πλάτων Γρηγόρης” της Λευκάδας Τηλυκράτης και ΠΑΣ Πρέβεζα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (4ος Όμιλος).

IMG 2656

Οι “κιτρινόμαυροι” αν και με 10 παίκτες από το 37', πάλεψαν ψυχωμένα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν τον “πολύτιμο” βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μία ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές έδειχνε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο ΠΑΣ, παρά το θετικό αποτέλεσμα στη Λευκάδα έχει μπροστά του μακρύ και δύσκολο δρόμο για να μπορέσει να βρεθεί στη θέση “8” του βαθμολογικού πίνακα που θα του δώσει το εισιτήριο παραμονής στη Γ' Εθνική και κάθε ματς από 'δω και στο εξής είναι σαν τελικός για τους παίκτες του Μιχάλη Βλάχου.

IMG 2638

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22' στην πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς, όταν ο Τόσκα έκανε τη σέντρα σουτ και ο Πετράκος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα για το 1-0. Στο 37' ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε τη 2η κίτρινη κάρτα στο Φερεντίνο για “θέατρο” σε μαρκάρισμα εντός περιοχής από τον Ρούσση, αφήνοντας τον ΠΑΣ με παίκτη λιγότερο.

IMG 2680

Ο Τηλυκράτης δεν κατάφερε να μετατρέψει μέσα στο χορτάρι το αριθμητικό του πλεονέκτημα σε υπεροχή και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 51'. Ο Καλαντζής έκανε λάθος πάσα, ο Βασάρας με ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1, πανηγυρίζοντας μπροστά στους φιλάθλους της Πρέβεζας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

IMG 2682

Οι γηπεδούχοι σε τρεις περιπτώσεις (60' πλασέ Κολοβός-η μπάλα βρήκε στα σώματα και απομακρύνθηκε, 65' σουτ Ερέκι-άουτ, 88' πλασέ Γεωργίου-μπλόκαρε ο Καραπιπέρης), προσπάθησαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς χωρίς επιτυχία.

 IMG 2617

Διαιτητής: Πολυχρονίου (Καστοριάς)

Βοηθοί: Σιδερίδης – Τριανταφυλλίδης (Καστοριάς)

 IMG 2700

Τηλυκράτης (Στεφανίδης): Καλαντζής, Τσελάι, Μπαλωμένος, Ρούσσης, Χούσινετς, Τόσκα (46' Φράγκος), Περιστέρης (71' Νικολάου), Πετράκος (77' Γεωργίου), Κολοβός, Ερέκι, Νάκας.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Βλάχος-Δήμας): Καραπιπέρης, Λεόπουλος (72' Ράμα), Λαζανάς, Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Τσολακίδης (72' Κοτσωβός), Φερεντίνος, Καρακούτης, Βασάρας (84' Σακκάς), Παπαδόπουλος (89' Ντοματάς).

 

Έκθεση εικόνων