Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 18:58

Ισοπαλία που “ψαλιδίζει” τις ελπίδες του ΠΑΣ για παραμονή στη Γ' Εθνική (pics+vid)

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Πρέβεζα με αντίπαλο την ΑΕ Λευκίμμης στο “Αθανασία Τσουμελέκα”, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (4ος Όμιλος).

IMG 3889

Οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν πάση-θυσία τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και είδαν τις ελπίδες τους για παραμονή στη Γ' Εθνική να “ψαλιδίζονται”. Ο ΠΑΣ διατηρεί φυσικά μαθηματικές ελπίδες, ωστόσο το γεγονός ότι ο ΑΟ Ανατολής (φιλοξενεί την ομάδα της Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική) και η ΑΕ Λευκίμμης έχουν “δεμένους” άλλους τρεις βαθμούς λόγω της αποχώρησης του Αστέρα Ιτέας από το πρωτάθλημα, κάνουν την παραμονή στην κατηγορία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

IMG 3884

Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν περισσότερες ευκαιρίες να πετύχουν ένα γκολ και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, χωρίς όμως να τις αξιοποιήσουν. Στο 33' ο τερματοφύλακας της Λευκίμμης απέκρουσε με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ το σουτ του Φερεντίνου μέσα στην περιοχή, ενώ στο 44' ο Λεόπουλος με ένα σουτ-κεραυνό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Κερκυραίων. Ο Βασάρας έπιασε την κεφαλιά στην επαναφορά της μπάλας, ο Τσαφάι όμως τη μπλόκαρε με νέα επέμβαση.

IMG 3897

Στο 61' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του ΠΑΣ με σουτ του Κιπτίου (άουτ). Στο 84' ο γκολκίπερ της Λευκίμμης μπλόκαρε τη μπάλα σε κεφαλιά του Καρακούτη από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 87' ο Τσαφάι αντέδρασε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ιασωνίδη.

IMG 3918

*Λίγο έλειψε μετά τη λήξη της αναμέτρησης να ακολουθήσει γενική σύρραξη ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων. Στον πάγκο της Λευκίμμης δεν καθόταν λόγω τιμωρίας ο Δημήτρης Μουρούτης, αλλά ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Σπύρος Χρυσικόπουλος, ο οποίος άνοιξε αρχικά διάλογο με έναν φίλαθλο στην εξέδρα στο 13'. Μετά το σφύριγμα της λήξης όμως αποφάσισε να συνεχίσει τα “γαλλικά” με την κερκίδα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εστία έντασης, που “έσβησε” έγκαιρα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

 IMG 3930

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Ηπείρου) – Τσάντας (Ηπείρου)

 IMG 3887

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μάκης Δήμας): Ιωαννίδης, Λεόπουλος (84' Κουτσουμπέλας), Λαζανάς, Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι (62' Κωτσοβός), Τσολακίδης, Φερεντίνος (88' Ντοματάς), Καρακούτης, Βασάρας (78' Σακκάς), Παπαδόπουλος.

ΑΕ Λευκίμμης (-): Τσαφάι, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, Βασιλάκης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (75' Θεοδωράκης), Φλώρος, Κρέτση, Κιπτίου, Ζήσης, Τσεβανέδης (90' Τσεβανέδης).

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων