Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2013 21:37

«Ψυχωμένη» η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη με τον ΑΟ Καλαμιτσίου

Η Ένωση Πρέβεζας, μπορεί πλέον να «καυχιέται» μετά και την αναμέτρηση με τον ΑΟ Καλαμιτσίου, πως στα τέσσερα ματς κόντρα στις δύο ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση, μόλις σε έναν αγώνα έχει φύγει ηττημένη από το γήπεδο. Το 0-0 με το Καλαμίτσι αντικατοπτρίζει εν πολλοίς και τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης στο «Αθανασία Τσουμελέκα». Λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, δυνατές μονομαχίες στο ένας με έναν, με την Ένωση να παραμένει αήττητη και κόντρα στο Καλαμίτσι (την προηγούμενη αγωνιστική είχε φέρει 0-0 κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα) και τους φιλοξενούμενους να φανερώνουν πως κόντρα σε «σφιχτές» ομάδες έχουν πρόβλημα. Το αποτέλεσμα της Ένωσης «έφτιαξε» τον συμπολίτη ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, ο οποίος πέρασε και πάλι μόνος-πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, έπειτα από 19 αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης:

Δηλώσεις Κατηφόρη που θα συζητηθούν – Τι είπαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr οι πρωταγωνιστές του ΑΕ Πρέβεζας-ΑΟ Καλαμιτσίου

Το Καλαμίτσι είχε «φλύαρη» υπεροχή στο ματς. Αν και οι παίκτες του Γιώργου Κατηφόρη είχαν τη μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους η πρώτη καλή φάση άνηκε στην Ένωση. Στο 39' ο Δαρδαμάνης πάσαρε κάθετα στον Ζέρη Ξ., ο οποίος σούταρε δυνατά με το δεξί, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τρανουλίδη. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 41', όταν διαδοχικά σουτ των Θεράπου και Κτενά, σταμάτησαν στην... πλάτη του Αρβανίτη. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι αμυντικοί του Καλαμιτσίου πρόλαβαν τον Αρβανίτη πριν γίνει επικίνδυνος. Στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Δαρδαμάνης, ο Μιφτίου έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε και πάλι άουτ.

Ίδια «ποδοσφαιρική» γεύση και στο δεύτερο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε στο 88', όταν οι παίκτες της Ένωσης πίεσαν τους αντιπάλους τους στην περιοχή τους, ο Αρβανίτης έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Ζέρη Ξ., ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα, αλλά ξεκίνησε την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ.

Το Καλαμίτσι θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 90', όταν ο Θεράπος σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή της Ένωσης, η προσπάθειά του όμως έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κετίκογλου, ο οποίος ήταν σταθερότατος, όπως και όλη η αμυντική και μεσαία γραμμή των γηπεδούχων.

IMG 6340copy

 

*Στο 80' του αγώνα, ο ρέφερι Ποντίκης απέβαλε τον Γιώργο Κατηφόρη από τον πάγκο του για διαμαρτυρία. Ο προπονητής του Καλαμιτσίου ήταν έξαλλος και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε μεταξύ άλλων στο www.atpreveza.gr: «'Ενα φάουλ υπέρ μας καταλογίστηκε εναντίον μας και εγώ είπα στον διαιτητή: ''Γιατί κύριε δε δίνετε το φάουλ;'' και αυτός με απέβαλε με το αιτιολογικό πως τον είπα καραγκιόζη και μαλ... Με μάρτυρες μπροστά. Δεν τον αποκάλεσα κάπως, με κάποιον χαρακτηρισμό. Να κάνω και μία επισήμανση. Θέλουμε να παίζουμε το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Ας μας πούνε τι γίνεται για να φύγουμε αν είναι από το πρωτάθλημα. Όλα τα αμφισβητούμενα δίνονται εναντίον μας».

IMG 6367copy

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιώργου Κατηφόρη, όπως και όσα είπαν οι Άγγελος Μπέκας, Γιώργος Νάτσης και Ανδρέας Κτενάς στο www.atpreveza.gr, τις επόμενες ώρες.

 

 

Διαιτητής: Ποντίκης

Βοηθοί: Σφονδύλη-Τσόγκας

 

ΑΕ Πρέβεζας (Άγγελος Μπέκας): Κετίκογλου, Ζέρης Π., Κώστας, Κουμπής, Τσιάβος, Νάτσης, Πόποτας (85' Πάσχος Δ.), Μιφτίου (75' Ζαρκαντώνης), Ζέρης Ξ., Αρβανίτης, Δαρδαμάνης (67' Κουμπής Κ.).

 

ΑΟ Καλαμιτσίου (Γιώργος Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Φωτεινός, Καταγής, Αργυρός (65' Πετούσης), Καλογερής, Θειακός (85' Ηλιόπουλος), Κτενάς, Μπαλή, Θεράπος, Γουριώτης.

 

 

Έκθεση εικόνων