Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 18:46

Με τους κολυμβητικούς αγώνες μακρινών αποστάσεων στο Μονολίθι ολοκληρώθηκαν τα «Εν Νικοπόλει Άκτια 2020»

Με τους κολυμβητικούς αγώνες μακρινών αποστάσεων 3 και 6 χιλιομέτρων που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία του Μονολιθίου, ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι διήμερες κολυμβητικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στα πλαίσια των  “Εν Νικοπόλει Ακτίων 2020”.

IMG 8654

63 αθλητές (19 αθλητές στα 6 χλμ και 44 αθλητές στα 3 χλμ) συμμετείχαν στον αγώνα που έγινε για πρώτη φορά στην πανέμορφη παραλία του Μονολιθίου και ο οποίος μπορεί να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός για την περιοχή.

IMG 8704

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι αγώνες δεν είχαν εορταστικό χαρακτήρα εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Καστροσυκιά, ενώ υπήρχαν και φωνές που ζήτησαν την ακύρωσή τους.

IMG 8747

Οι διοργανωτές τελικά αποφάσισαν οι αγώνες να διεξαχθούν χωρίς μουσική και απονομές (οι απονομές τελικά έγιναν), ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, υπεύθυνος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού Νεολαίας, Αθλητισμού και Μαζικού Αθλητισμού κ. Καραμανίδης ζήτησε πριν την έναρξη να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

IMG 8745

Τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν από τους διοργανωτές μέσα στις επόμενες ώρες.

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων