Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 19:37

Πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ο ΠΑΣ Πρέβεζα με αντίπαλο την Ένωση (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 5-1 της γηπεδούχου ΑΕ Πρέβεζας στο γήπεδο του Αγίου Θωμά και πήρε την πρόκριση στη Β' φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 9034

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ με σουτ του Φερεντίνου στο 9'. Στο 14' ο Κωσταμένας και πάλι με σουτ “έγραψε” το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα (16') ο Μαγκανάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

IMG 9051

Το πρώτο ημίχρονο “έκλεισε” με αυτό το σκορ, προμηνύοντας εύκολη επικράτηση για τον ΠΑΣ, ωστόσο οι “πράσινοι” βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο με καλύτερα “πατήματα” και διάθεση να μην τα παρατήσουν. Ο Λέιντι με κεφαλιά στο 50' μείωσε το σκορ σε 3-1, ενώ στο 77' η κεφαλιά του Θ. Ντέντι σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καραπιπέρη και στην επαναφορά της μπάλας ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Κωστή.

IMG 9080

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Άγγελου Μπέκα που προετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, “τέλειωσε” το ματς κάνοντας το 4-1 με σουτ του Φερεντίνου στο 83', ενώ στις καθυστερήσεις ο Σακκάς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-1).

IMG 9031

Διαιτητής: Ρούσος Ν.

Βοηθοί: Ζώτος – Σίσκας

IMG 9049

ΑΕ Πρέβεζας (Κώστας Αμάραντος): Βαρδής, Παπαγεωργίου (52' Ντέντι Αλ.), Γεωργόπουλος (80' Περσέκου), Ντιό, Πανταζής, Κωστής, Ντέντι Θ., Τουλκερίδης, Ντέντες (63' Ζιάι), Πόποτας ( 80' Παπαδιώτης), Τσουμελέκας ( 80' Ντούρος).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Καραπιπέρης, Τσάτσος (60' Λίτος), Ορφανός, Βραχνός (72' Φυσέκης), Κώστας, Σακκάς, Βασιλείου, Φερεντίνος, Ντοματάς (67' Μπεκιάρης), Κωσταμένας, Μαγκανάκης (67' Λεόπουλος).

 

Έκθεση εικόνων