Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 03:27

Έβγαλαν τα «σώψυχά» τους στον ΠΑΣ Πρέβεζα – Ηρέμησαν;

Εδώ και αρκετούς μήνες από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 μπήκε και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, με τις «ευλογίες» ολόκληρης της πόλης (ή σχεδόν όλης), σιγά-σιγά κάτι «σιγόβραζε» εντός και γύρω από την ομάδα. Και όποιος βρέθηκε στη χθεσινή ανοικτή γενική συνέλευση, στην αίθουσα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  –που μόνο γενική συνέλευση δεν ήταν, αλλά μάλλον κάτι σαν… « να τα πούμε face to face»- κατάλαβε πως όσοι βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα είχαν πολλά να πουν. Το ζήτημα είναι πως τα «σώψυχά» τους τα έβγαλαν. Ηρέμησαν κιόλας για να προχωρήσει η ομάδα όπως πρέπει; Με ομόνοια και ως μια γροθιά; Γιατί προφανέστατα όλοι όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα, ένα στόχο έχουν: Το καλό του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε στιχομυθίες και ρεπορτάζ από τα όσα ελέχθησαν, για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, καθώς οι λέξεις στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ «δυνατές».

Αρχικά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Πετρόπουλος, ο οποίος στην αρχική του εισήγηση ανέφερε: «Εγώ κάλεσα αυτή τη γενική συνέλευση. Το καλοκαίρι ανέλαβα την πρωτοβουλία για να δούμε και πάλι στο γήπεδο τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Ήμουν και στο προηγούμενο συμβούλιο και άκουγα τη φωνή του κόσμου, που μου έλεγε τι γίνεται με την ομάδα. Συγκινούμαι και εδώ μέσα που βλέπω αυτές τις φωτογραφίες. Είχα δει και την προηγούμενη χρονιά πώς μπορεί να γίνει αυτό, αλλά τα χρέη ήταν πολύ μεγάλα. Μόνο για το ΙΚΑ ήταν 135.000 ευρώ.

Θέλω να πω ότι όλοι μας κάνουμε λάθη. Λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων δεν μπόρεσα να είμαι όπως θα ήθελα κοντά στην ομάδα. Έχει πέσει μεγάλο βάρος στον Γιώργο Νίτσα και ακούω μουρμούρα και γκρίνια. Η ομάδα αυτή είναι η ομάδα της πόλης. Αν δε συνεχίσει με αγάπη και ομόνοια, ακόμη κι αν ανέβει δε θα τα καταφέρει και θα διαλυθεί. Εδώ, να μας πείτε τι θέλετε να αλλάξουμε;»

Τη… σκυτάλη πήρε ο Τάσος Αμάραντος, ο οποίος τόνισε: «Αυτό που φτιάξαμε, το καλοκαίρι άρεσε σε όλους. Τώρα συναντάω κόσμο και μου λέει: ‘’Πώς το καταντήσατε έτσι;’’. Φταίμε εμείς, φταίνε κάποιοι παίκτες που νομίζουν πως είναι ο… Βαν Μπάστεν, φταίνε ορισμένοι που συμμετέχουν για το δημόσιο προφίλ τους…», ενώ συνέχισε την κριτική κατά πάντων, θέλοντας να δείξει πως όλοι ανεξαιρέτως φέρουν ευθύνη για την κακή εικόνα ως ομάδα που βγαίνει προς τα έξω: «Πρέπει να βελτιώσουμε προς τα έξω την εικόνα μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξεκινάμε 15 στη διοίκηση και μένουμε 4. Προσωπικά έχω απογοητευτεί. Η προσπάθεια ήταν λάθος. Αν δεν είσαι μια γροθιά, δε χτυπάς».

Η πρώτη «ένσταση» ήρθε από την πλευρά του Παναγιώτη Μπούκουρα: «Πώς θα είμαστε μια γροθιά; Όταν εγώ μέχρι τις 7 ξέρω πως προπονητής θα παραμείνει ο Λούης (Χριστοδούλου) και την επόμενη ημέρα μαθαίνω πως δεν είναι στην προπόνηση…».

Το λόγο έλαβε στη συνέχεια ο Γιώργος Νίτσας: «Όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΣ Πρέβεζα, θα το ήθελα πολύ πιο οργανωμένο. Δυστυχώς αυτά που άκουγα όλα τα χρόνια, τα είδα και φέτος, Οι απ’ έξω, κριτικάρουν τους μέσα.

Εγώ θα πω ότι το καλοκαίρι βάλαμε τέσσερις στόχους. Ο πρώτος στόχος ήταν να μπει η ομάδα στο γήπεδο. Ο δεύτερος να παίξουν παιδιά από την περιοχή. Ο τρίτος να κάνουμε, αν αυτό καταστεί δυνατό, πρωταθλητισμό και ο τέταρτος να ‘’χτίσουμε’’ ακαδημίες. Ποιος μπορεί να πει ότι δεν είμαστε μέσα στους στόχους που θέσαμε. Θέλαμε να φτιάξουμε μια υγιή ομάδα, χωρίς γκρίνια, χωρίς βρισιές και τσαμπουκάδες».

Και τότε έπεσε η πρώτη «πιστολιά» από φίλαθλο: «Το θέμα είσαι εσύ Νίτσα;»

«Εγώ να πω ότι υπάρχουν στην ομάδα παρατρεχάμενοι της ίντριγκας, της ρουφιανιάς. Εγώ είμαι δεσμευμένος απέναντι στην πρώτη λαϊκή συνέλευση για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, που έγινε με πρωτοβουλία του τότε Αντιδημάρχου κ. Φραγκούλη και σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα από το ξεκίνημα. Οποιοσδήποτε άλλος δεν έχει θέση στο οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΣ Πρέβεζα. Ας πάνε να κάνουν κουμάντο στα καφενεία. Η ομάδα έχει δεσμευτεί πως δε θα χρωστάει στο τέλος της σεζόν ούτε ένα ευρώ σε υποχρεώσεις της».

Η επόμενη ερώτηση άνηκε στον Γεράσιμο Σολομονίδη, εκ μέρους των «Ιππόκαμπων»: «Δηλαδή είναι όλα καλά;». Το λόγο ακολούθως πήρε ο Σπύρος Χαϊδάκης, ο οποίος τόνισε: «Πώς είναι όλα καλά; Όταν στην αρχή έρχονταν 700 άτομα στο γήπεδο και τώρα έρχονται… 5. Γιατί εγώ ξέρω ότι ο Νίτσας ήρθε σαν γενικός αρχηγός και μετά έγινε προπονητής και μπήκαμε στο… τριπάκι και οι αρχηγοί κόντρα στον Πανούση και τον Λούη. Εννιά χρόνια έχω στην ομάδα, δεν τα έχω δει ποτέ αυτά. Στις προπονήσεις είναι έξι άτομα και είναι όλα καλά;». Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΠΑΣ είπε: «Μου έλεγες ότι ο Νίτσας θα καθίσει μία-δύο αγωνιστικές;». Εγώ ξέρω πιο πολλά από το Νίτσα».

Ο Χαϊδάκης συνέχισε την ομιλία του: «Δεν είναι ΠΑΣ Πρέβεζα αυτή η κατάσταση. Από 25 μαζευτήκαμε και μείναμε 10-11. Έπαιξε και ο τερματοφύλακας σέντερ-φορ με τη Βόνιτσα», ενώ άφησε και υπονοούμενα για την απομάκρυνση του Παναγιώτη Πανούση από τον πάγκο του ΠΑΣ.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Θοδωρής Πετρόπουλος: «Είναι μόνος ο Νίτσας αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Μέχρι να βρούμε μια διάδοχη κατάσταση».

Ο Νίτσας σχολίασε τότε: «Είχαμε πει ότι προπονητή από το Δήμο Πρέβεζας δεν παίρνουμε. Να φέρουμε έναν αξιόλογο προπονητή, όταν βρούμε τα λεφτά. Μιλήσαμε με τον Ξανθόπουλο, ενώ έγιναν επαφές και με άλλους προπονητές».

IMG 6967

Ο Χρήστος Κίστης παρενέβη και στάθηκε στο θέμα της μη λειτουργίας του ΔΣ ως σώμα: «Είχαμε πει θα πουλήσουμε ημερολόγια και θα βρούμε προπονητή», με τον Στρατή Κυπριωτέλη να τονίζει: «Για να διευκρινίσω, είχαμε πει ότι εφόσον βρούμε τα λεφτά θα πάρουμε προπονητή».

Ο Χρήστος Κίστης σχολίασε και πάλι: «Εγώ ήμουν υπεύθυνος στις ακαδημίες. Ρωτήθηκα ποτέ για οποιαδήποτε αλλαγή;».

Το λόγο πήρε εκ μέρους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ο κ. Γιάννης Πότσιος, ο οποίος ήταν φωνή συναίνεσης: «Βάλατε σωστές βάσεις και πρέπει να στηριχθείτε. Αλλά θεωρώ ότι ακούτε λάθος παράγοντες απ’ έξω. Στην απομάκρυνση του Λούη, σας είχαμε προτρέψει να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Χρειάζεται ηρεμία και ομόνοια και να ακούγονται ψύχραιμα οι απόψεις».

Βέβαια μόνο ψυχραιμία δεν ακολούθησε όπως θα δείτε από τους παρακάτω διαλόγους:

Ντάβαρης: «Αυτά που γίνονται φέτος, δεν έχουν γίνει ποτέ. Κάποιοι είστε εδώ για ιδιωτικούς σκοπούς. Θέλω να μου πείτε πόσα μαζέψατε στα οικονομικά και πόσα χαλάσατε; (δόθηκε απάντηση από τον Στρατή Κυπριωτέλη)».

Αμάραντος: «Εγώ θέλω να μου πει κάποιος, αν όλες οι αποφάσεις στο συμβούλιο ήταν ομόφωνες, εκτός από αυτήν για το Λούη;»

Κίστης: «Οι αποφάσεις παίρνονταν από ένα-δυο άτομα»

Αμάραντος: «Πόσες ημέρες κουβεντιάζαμε πριν;»

Χαϊδάκης: «Ενημερώνεται ο Πρόεδρος για τα οικονομικά;».

Ακολούθησαν αντεγκλήσεις στη συνέχεια για το ποιος κάλεσε τον Χαϊδάκη να επιστρέψει στην ομάδα, με αρκετούς εμπλεκόμενους, επικράτησε ένταση στην αίθουσα από τις φωνές, ενώ δεν έλειψαν και οι «βαρείς» χαρακτηρισμοί, ανάμεσα σε Νίτσα και Χαϊδάκη, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στον παρακάτω διάλογο:

Χαϊδάκης: «Βγαίνεις και παίρνεις χορηγούς, επειδή έχεις τον ΠΑΣ Πρέβεζα από πίσω»

Νίτσας: «Είναι ντροπή που πήρες ένα ευρώ για να φορέσεις τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα»

Χαϊδάκης: «Πρέπει να πλένεις το στόμα σου, όταν μιλάς για τον Χαϊδάκη, γιατί με βρωμίζεις. Είσαι… λερωμένος».

Παρενέβη ο Φώτης Ζιάκας, ο οποίος απευθύνθηκε στον Νίτσα: «Είπες ότι αν παραιτηθείς, θα σε βρει απέναντι ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Το άκουσαν τόσα άτομα, που ήταν μπροστά» και ο προπονητής του ΠΑΣ απάντησε: «Μου λέγατε να παραιτηθώ και να μείνω γενικός αρχηγός. Διαδίδατε ότι θα με διώξετε. Να βγείτε να δεσμευτείτε ότι αν φύγω εγώ, θα αναλάβετε την ομάδα».

Επικράτησε και πάλι ένταση και αντεγκλήσεις, ενώ συζητήθηκε σοβαρά και το θέμα των παικτών που απουσιάζουν από τις προπονήσεις, θέμα για το οποίο μίλησαν και οι Δημουλιάς και Μάρκος, οι οποίοι έδωσαν το «παρών».

Ο Γιώργος Νίτσας, αναφορικά με το θέμα του Λούη, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως: «Τον Λούη τον είχα στηρίξει μέχρις εσχάτων. Δεν μπορεί κανείς να πει το αντίθετο».

Ο Κοψάρης πρόσθεσε πως: «Το έργο αυτού του συμβουλίου θα κριθεί στο τέλος. Στα μισά δε γίνεται αυτό», ενώ αιχμηρή ήταν και η παρέμβαση του Γεράσιμου Σολομονίδη, ο οποίος ανέφερε: «Δεν υπάρχει ΔΣ. Αν υπήρχε τον Χαϊδάκη θα τον είχαν… ξεριζώσει από τα γόνατα».

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του παλαίμαχου άσου και προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα, Βαγγέλη Γκαρτζονίκα, ο οποίος είπε: «Είναι κρίμα να συμπεριφέρεστε έτσι. Ψαχθείτε να δείτε τι συμβαίνει», ενώ επιτέθηκε και προσωπικά στον Γιώργο Νίτσα, ο οποίος του απάντησε πως ήταν ο πρώτος που «επιτέθηκε» στον Χριστοδούλου το καλοκαίρι, γεγονός στο οποίο συμφώνησε και ο Γιάννης Πότσιος.

Εκείνο πάντως που ήρθε ως… συμπλήρωμα στην ένταση, ήταν η κόντρα και η λογομαχία ανάμεσα στον Θοδωρή Πετρόπουλο και τον Γιώργο Νίτσα, με αφορμή τα οικονομικά του σωματείου, που παραλίγο να πάρει διαστάσεις ανοιχτής κόντρας, αν δεν παρενέβαιναν οι υπόλοιποι για να συστήσουν: «Πείτε τα καλύτερα οι δυο σας αυτά, μεταξύ σας».

Ο Μίλτος Γκόντζος από τους «Ιππόκαμπους» πρόσθεσε: «Εμείς δεν είμαστε με κανέναν. Εμάς μας ενδιαφέρει η Πρέβεζα, η ομάδα και το καλό της».

Στο τέλος της… συζήτησης πάντως, ο Γιώργος Νίτσας ήταν ξεκάθαρος: «Όποιος θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να μετέχει στο συμβούλιο, έχοντας τη δική του ομάδα και επικεφαλή, αν παρέχει της εγγυήσεις πως μπορεί να… τρέξει το σωματείο, εμείς να παραιτηθούμε την επόμενη ημέρα».

 

 

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Πολιτική

08 Μαϊος 2024
Το Νοσοκομείο της Πρέβεζας επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο. Ο κ. Κασσελάκης συνοδευόμενος από το
07 Μαϊος 2024
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης θα περιοδεύσει σήμερα σε Πάργα και Πρέβεζα, ενώ αύριο θα βρεθεί στη Φιλιππιάδα, αφού ...
02 Μαϊος 2024
Στην Πρέβεζα αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη 7 Μαΐου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ...
30 Απριλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, η οποία ως διαδικασία ...
30 Απριλίου 2024
Συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της στην εκλογική “μάχη” της 9ης Ιουνίου, παραχώρησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ...

Ήπειρος

30 Απριλίου 2024
Συνελήφθη χθες (29-04-2024) το μεσημέρι στην Καστοριά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των
30 Απριλίου 2024
Το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γης, που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, με μια ειδική εκπαιδευτική ...
30 Απριλίου 2024
Στη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου. ...
25 Απριλίου 2024
Στην Περιφέρεια Ηπείρου γνωστοποιήθηκαν σήμερα νέες απόπειρες απάτης ιδιωτών που έχουν συναλλαγές με τις Οικονομικές της Υπηρεσίες. Οι άγνωστοι ...
24 Απριλίου 2024
Από το Τμήμα Υγείας Ζώων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και μικρού ...

Αθλητισμός

23 Απριλίου 2024
Την 3η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια κατέκτησε η Κυριακή Τσαούση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου 2024. Η αθλήτρια του Δημήτρη Γεωργοπέτρη
22 Απριλίου 2024
Στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ16, που έγινε στα Γιάννενα τις 20/4/24 η Χαρά Γέρου σημείωσε τη 5η καλύτερη επίδοση της τελευταίας ...
15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους ...
12 Απριλίου 2024
Στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Ερμή ...
03 Απριλίου 2024
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ...

Πολιτισμός

08 Μαϊος 2024
Ο δύο φορές βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα Ken Loach σκηνοθετεί με αφοπλιστική απλότητα και αμεσότητα το επίκαιρο κύκνειο άσμα του «Η τελευταία παμπ» που προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας την
25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
25 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ...
24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία ...

Τα εν οίκω

16 Αυγούστου 2022
Γάμος ή βάπτιση. «Έκρηξη» συναισθημάτων χαράς και συγκίνησης. Συναισθήματα που «γεννούν» αναμνήσεις και εικόνες που διατηρούνται για μια ζωή. Συναισθήματα που «γεννούν» εικόνες χαραγμένες στις ψυχές
01 Ιανουαρίου 2024
Το www.atpreveza.gr σας εύχεται καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα, αγάπη και αλληλεγγύη. Να είστε δυνατοί και θα τα λέμε και τη νέα χρονιά ...
25 Αυγούστου 2023
Θεοφάνους και Ιωνίας στην Πρέβεζα. Σαν ασπρόμαυρη καρτποστάλ! Περίπατος, με φόντο το νεοκλασικό κτίριο που στέκει ακόμη να θυμίζει μία Πρέβεζα, που ...
16 Αυγούστου 2022
Γάμος ή βάπτιση. «Έκρηξη» συναισθημάτων χαράς και συγκίνησης. Συναισθήματα που «γεννούν» αναμνήσεις και εικόνες που διατηρούνται για μια ζωή. ...
09 Νοεμβρίου 2015
Ενοικιάζεται επιπλωμένη γκαρσονιέρα, 34 τ.μ., στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ζαλόγγου στην Πρέβεζα. Πληροφορίες στο τηλ. 6937453006. ...

GUEST

15 Μαρτίου 2024
Του Δημήτρη Βασιλείου* Από την, δημοσιευμένη στον Τύπο, έκθεση του Ο.Η.Ε. : το τετράμηνο Οκτώβρης 2023 – Φλεβάρης 2024 στη Γάζα σκοτώθηκαν περισσότερα από 12.300 παιδιά, ενώ την τετραετία
12 Μαρτίου 2024
Απευθύνω αυτή την επιστολή, την οποία παρακαλώ να δημοσιεύσετε για να ρίξω λίγο φως – όσο περνάει από το χέρι μου – στην Ελλάδα που υπάρχει, εκεί έξω ...
11 Μαρτίου 2024
Γράφει ο Χαράλαμπος Ν. Μακρής Αεροπόρος Γλύπτης Τυχαίνει να υπάρχει μία συγχρονικότητα, που σχετίζεται με το θέμα, αυτό το διάστημα στον ...
22 Φεβρουαρίου 2024
Του Δημήτρη Βασιλείου* ‘Ίσως θυμάστε το χιουμοριστικό ερώτημα του παλιού τραγουδιού της κατοχής, που μας το γνώρισε ο Πάνος Τζαβέλας και έλεγε: ...
02 Φεβρουαρίου 2024
Του Δημήτρη Κατηνιώτη Ο Αμβρακικός Κόλπος στα βορειοδυτικά της Ελλάδας υπήρξε από την αρχαιότητα περιοχή σημαντικής ναυτικής και ναυτιλιακής ...

Αθλητισμός

Κοινωνία

09 Μαϊος 2024
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους θα συμμετάσχει στην 22η
09 Μαϊος 2024
Εκδηλώσεις Μνήμης Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού θα πραγματοποιήσει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν.Σινώπης ΔΙΟΓΕΝΗΣ. Το ...
08 Μαϊος 2024
Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στον οικισμό Ρομά που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 3 οχήματα ...
08 Μαϊος 2024
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας συνεχίζοντας δυναμικά τις δράσεις του για την προβολή προώθηση και στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, διοργανώνει ...

Πολιτική

08 Μαϊος 2024
Το Νοσοκομείο της Πρέβεζας επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο. Ο κ. Κασσελάκης συνοδευόμενος από το
07 Μαϊος 2024
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης θα περιοδεύσει σήμερα σε Πάργα και Πρέβεζα, ενώ αύριο θα βρεθεί στη Φιλιππιάδα, αφού ...
02 Μαϊος 2024
Στην Πρέβεζα αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη 7 Μαΐου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ...
30 Απριλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, η οποία ως διαδικασία ...
30 Απριλίου 2024
Συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της στην εκλογική “μάχη” της 9ης Ιουνίου, παραχώρησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ...

Πολιτισμός

08 Μαϊος 2024
Ο δύο φορές βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα Ken Loach σκηνοθετεί με αφοπλιστική απλότητα και αμεσότητα το επίκαιρο κύκνειο άσμα του «Η τελευταία παμπ» που προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας την
25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
25 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ...
24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία ...

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...