Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 02:28

Στο παρά… τρία πήρε τη νίκη ο ΠΑΣ Πρέβεζα κόντρα στο Λούρο (PHOTO)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 3-1 του Θριάμβου Λούρου, στο γήπεδο του Ωρωπού για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΑΟ Καλαμιτσίου. Η νίκη για τους τυπικά γηπεδούχους ήρθε δύσκολα, καθώς μέχρι το 87’ το σκορ ήταν 1-1.

Στο 39’ ο Μπόμπορης «άνοιξε» το σκορ για τον ΠΑΣ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ντέτσικα, ωστόσο ο Λούρος έφτασε στην ισοφάριση στο 49’ με δυνατό-σουτ του Χ. Μπεκιάρη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η «λύτρωση» για την ομάδα της Πρέβεζας ήρθε στο 87’, όταν το σουτ του Σιδέρη σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας, ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και σκόραρε για το 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Μπόμπορη.

Διαιτητής: Γκούμας

Βοηθοί: Τριανταφύλλου-Λιάσκος

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Γιώργος Νίτσας): Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Παπουτσής (48΄Νίκου), Κοψάρης, Μάρκος, Δημουλιάς, Βάλβης (60΄ Καρακώστας), Σκαμνέλος Χ., Ντέτσικας, Μπόμπορης, Σιδέρης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (Μπάμπης Κιτσαντάς): Κώτσης, Σάκκος, Μπόμπορης, Καραβασιλείου, Ποστόλι, Ζάχος, Αθανασόπουλος (85΄ Μπεκιάρης Χρ.),  Μακρής (27΄ λ.τρ. Δούλης), Μπεκιάρης Χ. ( 55΄ λ.τρ. Σίσκας), Σπυράκος, Ζάκκας.  

*Στο γήπεδο βρέθηκε ο Χρήστος Βασιλείου, ο οποίος θα είναι και ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα

 

 

 

Έκθεση εικόνων