Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 19:37

Έμειναν στο “Χ” ΠΑΣ Πρέβεζα και ΑΕ Μεσολογγίου (pics+vid)

Την 4η ισοπαλία του σε 4 αγώνες από την επανέναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής κατέγραψε ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Οι “κιτρινόμαυροι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο “Αθανασία Τσουμελέκα” χωρίς τέρματα (0-0) με αντίπαλο την ΑΕ Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου.

IMG 0856

Η τύχη για ακόμη μια φορά γύρισε την πλάτη στους παίκτες του Άγγελου Μπέκα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 3' ο Βασιλείου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μανιάτη, ενώ στο 43' σε σουτ στην κίνηση του Γκολάκου έξω από την περιοχή του Μεσολογγίου, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος των φιλοξενουμένων και πέρασε άουτ. Νωρίτερα στο 15' ο Πιστιόλης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραπιπέρη, όμως ο δεύτερος βοηθός της αναμέτρησης υπέδειξε τον παίκτη της ΑΕΜ σε θέση οφσάιντ και ακύρωσε το γκολ.

IMG 0865

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής η κούραση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ειδικά μετά το 60' με αποτέλεσμα το ματς να μην έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό. Στο 46' ο Τσολακίδης “νικήθηκε” σε κατάσταση τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας, ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα σε πλασέ του επιθετικού του ΠΑΣ.

IMG 0920

Στο 51' και πάλι ο Τσολακίδης δοκίμασε με σουτ (άουτ) να δημιουργήσει επικίνδυνη κατάσταση για την εστία του Μανιάτη. Στο 75' ο Σωτηρόπουλος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο βάθος του τέρματος του Καραπιπέρη, ωστόσο και σε αυτή τη φάση ο πρώτος βοηθός της αναμέτρησης σήκωσε τη σημαία του και η φάση ήταν ως μη γενόμενη.

IMG 0884

Τελευταία αξιόλογη φάση τον αγώνα μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσολακίδη στο 87', με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

 IMG 0931

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Γεράσιμος Μιχαλάς (Κέρκυρας) - Ιωάννης Μίχος (Κέρκυρας).

 IMG 0907

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Καραπιπέρης, Ορφανός, Λεόπουλος, Τσιλιγιάννης (71' Τσάλας), Κώστας, Κάγια, Φερεντίνος, Γκολάκου (60' Σιδέρης), Τσολακίδης, Κωσταμένας, Βασιλείου (77' Σίνης).

ΑΕ Μεσολογγίου (Λάκης Παπαχρήστος): Μανιάτης, Φουνταλής (62' Κυρσανίδης), Γκολφίνος, Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (87' Κραβαρίτης), Λίτσος, Γώγα (80' Τραγούλιας), Κοντογιάννης, Καραγιάννης.

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων