Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Μαϊος 2021 20:17

“Ξέσπασε” με αντίπαλο τον Παναγρινιακό ο ΠΑΣ Πρέβεζα (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 4-1 του Παναγρινιακού στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα”, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 5ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

IMG 1101

Οι “κιτρινόμαυροι” του Άγγελου Μπέκα, είχαν στο παιχνίδι τους το στοιχείο που τους έλειψε όσο κανένα άλλο στα προηγούμενα ματς, αυτό της αποτελεσματικότητας στην τελική φάση, μετατρέποντας τις ευκαιρίες σε γκολ. “Ξέσπασαν” έτσι στον “ταλαιπωρημένο” Παναγρινιακό, ο οποίος είχε “χτυπηθεί” από τον κορονοϊό τις προηγούμενες εβδομάδες (η ομάδα του Αγρινίου είχε τον Βασίλη Ξανθόπουλο στο πάγκο της, που επέστρεψε σε γνώριμα ποδοσφαιρικά “λημέρια”), με καλό ποδόσφαιρο και διατήρησαν τις λιγοστές μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνουν στη Γ' Εθνική.

IMG 1057

Το σκορ “άνοιξε” ο Σιδέρης στο 6' με ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση σουτ έξω από την περιοχή του Παρδαλού, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

IMG 1062

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 11' όταν έπειτα από λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Κώστας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Βασιλόγιαννη και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο Γκόλιας εκτέλεσε εύστοχα, διαμορφώνοντας το 1-1.

IMG 1068

Στο 18' ο Τσάλας με ατομική ενέργεια και σουτ (άουτ) απείλησε την εστία του Παναγρινιακού, χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως και ο Τσολακίδης σε δύο περιπτώσεις, στο 30' και το 36' της αναμέτρησης, όταν σε κατάσταση τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου δεν μπόρεσε να τον νικήσει (απέκρουσε και στις δύο φάσεις ο Παρδαλός).

IMG 1091

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Βασιλείου έδωσε την ασίστ στον Τσάλα και αυτός με πλασέ “έγραψε” το 2-1, στέλνοντας τον ΠΑΣ με προβάδισμα ενός γκολ στα αποδυτήρια.

IMG 1107

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πρέβεζα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 56' η μπάλα σε σέντρα του Κωσταμένα χτύπησε στο χέρι του Παναγιωτόπουλου μέσα στην περιοχή του Παναγρινιακού, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να υποδείξει παράβαση “πέναλτι”. Ο Τσολακίδης εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 3-1. Ο ίδιος παίκτης στο 75' με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-1).
IMG 1128

 

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιώρης (Άρτας)

Βοηθοί: Δημήτρης Μάνος (Άρτας) - Παναγιώτης Βάτος (Άρτας).

 IMG 1071

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κιόσγια, Βασιλείου (76' Λεόπουλος), Ορφανός, Καραγεώργος, Κώστας, Κάγια, Τσολακίδης (84' Κονάκης), Φερεντίνος, Τσάλας, Κωσταμένας (84' Τσάτσος), Σιδέρης (60' Ντοματάς).

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας (68' Νούλας Β.), Παναγιωτόπουλος (57' Νούλας Σ.), Φραγκούλης, Καντάνης, Μήλιος, Σκιαδάς, Ντούλιας (46' Αγγέλης), Βασιλάρης (76' Σαμψώνας), Βασιλόγιαννης (76' Τηγανίτας).

 

Έκθεση εικόνων