Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 20:11

Το “Χ” και τα “πικρά συναισθήματα” λόγω του υποβιβασμού κυριάρχησαν στην αναμέτρηση ΠΑΣ Πρέβεζα-Αμβρακικός Λουτρού (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον Αμβρακικό Λουτρού στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα”, για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ' Εθνικής ποδοσφαίρου.

IMG 7312

Ήταν ένας αγώνας διαδικαστικός, καθώς τα “πικρά συναισθήματα” κυριαρχούσαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού ο ΠΑΣ Πρέβεζα αποχαιρετά την κατηγορία, ενώ ο Αμβρακικός Λουτρού από την πλευρά του είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του και ήταν βαθμολογικά αδιάφορος.

IMG 7321

Ο Τσολακίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βασιλειάδη στο 5' της αναμέτρησης. Στο 35' ο Τσιλιγιάννης με σουτ (άουτ) απείλησε την εστία του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και στο 44' Τσολακίδης και Ντοματάς δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα σε διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ (απέκρουσε ο τερματοφύλακας και κόντραραν οι αμυντικοί αντιστοίχως).

IMG 7324

Στις αξιοσημείωτες φάσεις καταγράφεται και ένα σουτ του Ορφανού στο 87' (μπλόκαρε τη μπάλα ο Βασιλειάδης).

 IMG 7301

Διαιτητής: Μάριος Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Γιώργος Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας) - Γιάννης Ράπτης (Θεσπρωτίας).

 IMG 7329

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κιόσγια, Λεόπουλος (85' Ράμμος), Ορφανός, Τσιλιγιάννης, Κώστας, Κάγια, Γκολάκου, Τσάτσος (76' Κονάκης), Ντοματάς, Κωσταμένας, Τσολακίδης.

Αμβρακικός Λουτρού (Γιώργος Γιάκος): Βασιλειάδης, Καλπακούλας, Στασινόπουλος, Μικές, Κακιώνης, Καζανάς (71' Θεοδώρου), Παγώνης, Παπαχρονόπουλος, Σπανός, Ζοτάι (90' Τσικερτζής), Λιμάτσι (71' Κληρονόμος).

 

Έκθεση εικόνων