Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 17:51

«Διπλό» για τον ΠΑΣ Πρέβεζα με... λυτρωτή τον Καρακώστα

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την έδρα του Άρη Πρέβεζας, ο ΠΑΣ Πρέβεζα, επικρατώντας με σκορ 1-0, σε μία αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Η νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στα τελευταία λεπτά, με... λυτρωτή τον Καρακώστα, τον οποίο «έριξε» στο ματς ο Χρήστος Βασιλείου στο ημίχρονο.

Ο Άρης θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ στο 34', όταν ο Καρασαββίδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λιάσκο, αλλά πλάσαρε άουτ. Ο ΠΑΣ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε κοντά στο γκολ στο 43'. ο Ντέτσικας πλάσαρε, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και πήρε τροχιά προς την εστία, πριν διώξουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα πέρασε τελικά τη γραμμή, αλλά διαιτητής και βοηθός έδειξαν «παίζετε».

DSC 0084

Ο ΠΑΣ είχε νέο δοκάρι στο 45', όταν ο Καραπιπέρης απέκρουσε ασθενώς σουτ του Σιδέρη και πάνω στη γραμμή ο Κάππας έδιωξε μακριά τη μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Βασιλείου συνέχιζαν να πιέζουν και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Χαϊδάκης δοκίμασε με σέντρα-σουτ να παραβιάσει την εστία του γκολκίπερ του Άρη, ο οποίος με τη βοήθεια του κάθετου δοκαριού του, κράτησε ανέπαφο το τέρμα του.

Ίδια «γεύση» και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Χαϊδάκη στο 71' να έχει μια καλή ευκαιρία για γκολ και τον Καρακώστα, ύστερα από σέντρα του Σιδέρη να «γράφει» το 1-0 με κεφαλιά στο 83'.

 

 

Διαιτητής: Ζιώγας

 

Βοηθοί: Γκλιάτης-Παναγιώτου

 

ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Καραπιπέρης, Τουλκερίδης Β., Κάππας Β., Τουλκερίδης Α., Ρίζος, Τσιόκας, Μπρούβας, Ζήσης, Καρασαββίδης (62΄λ.τρ. Μύτικας), Μουζάκης (70΄ Παναγιωτίδης), Καλύβας.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Ντέτσικας (90΄Νίκου), Μάρκος, Δήμας, Γιοβάνης (70΄Κοψάρης), Χαϊδάκης, Σκαμνέλος Χ., Σιδέρης, Μπόμπορης (46΄λ.τρ.Καρακώστας), Δημουλιάς.

 

Έκθεση εικόνων