Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 20:32

Το Σάββατο δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της η Νικόπολη Πρέβεζας - “Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, μας έχει λείψει” (pics)

Την πρώτη της επίσημη εντός αναμέτρηση για το φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ (Β' Όμιλος), δίνει το Σάββατο στις 4μ.μ. στο ΔΑΚ Πρέβεζας ο ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας.

IMG 7873

Οι “κιτρινόμαυροι” έχοντας ήδη μία νίκη κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας, αντιμετωπίζουν στην Πρέβεζα τον Θρύλο Ιωαννίνων, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε Media Day, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου, όπου απευθύνθηκε κάλεσμα για το ματς κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς το ΔΑΚ σε αγώνα της αντρικής ομάδας θα υποδεχθεί κόσμο έπειτα από ένα χρόνο.

IMG 7882

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Νικόπολης Πάνος Ρεμπής ανέφερε στο περιθώριο της προπόνησης του συλλόγου: “Να πούμε ότι η χρονιά αυτή είναι αφιερωμένη στα 40 χρόνια του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας και στον Θοδωρή Μυζίκο. Ήταν αυτός που ξεκίνησε όλη αυτή την προσπάθεια μέσα από αγάπη και μόνο μέσα από αγάπη συνεχίζεται. Αυτός το οραματίστηκε, εμείς το συνεχίζουμε και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο ΔΑΚ Πρέβεζας και να μας στηρίξει”.

IMG 7895

Το μέλος του Δ.Σ. Αποστόλης Σουλιώτης τόνισε: “Καλή επιτυχία να ευχηθώ και υγεία στους αθλητές, τους προπονητές, τους φιλάθλους που πιστεύουμε πως θα μας ακολουθήσουν στο γήπεδο. Διεκδικούμε φέτος την άνοδό μας. Νομίζω πως θα κάνουμε μία καλή πορεία. Κάποια παιδιά που ήταν στην ομάδα επέστρεψαν και αυτά και παραμένουμε ανοικτοί και για όλους όσους προσέφεραν στο παρελθόν. Παιδιά που ήταν φοιτητές επέστρεψαν πάλι, έπειτα από έναν ενδιάμεσο σταθμό και την ομάδα επίσης πλαισιώνουν παιδιά των ακαδημιών που είναι και η ανερχόμενη δύναμη του πρεβεζάνικου μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του προπονητικού team. Να ευχαριστήσω τα παιδιά της διοίκησης που συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας που στηρίζουν την προσπάθειά μας, αλλά και αυτούς που θα έρθουν. Η ψυχή αυτής της ομάδας μαζί με τα παιδιά που αγωνίζονται είναι αυτοί. Καλούμε τον φίλο του αθλητισμού, τον φίλο του μπάσκετ της Πρέβεζας να έρθει και να παρακολουθήσει αύριο, Σάββατο, τον πρώτο εντός έδρας μας αγώνα και να μας στηρίξει. Περιμένουμε τον φίλαθλο της Πρέβεζας στο ΔΑΚ το Σάββατο”.

IMG 7886

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Πολίτης στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι της φετινής σεζόν:

“Είχαμε σχεδόν ένα χρόνο να μπορέσουμε να πατήσουμε παρκέ. Πέρυσι το πρωτάθλημα διακόπηκε. Ελπίζουμε φέτος να μπορέσουμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια. Φέτος η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Έχουν έρθει και κάποια παιδιά έμπειρα που μπορούν να μας βοηθήσουν συν την προσθήκη νεαρών παικτών. Θέλουμε να φτιάξουμε μία οικογένεια στο σύλλογό μας. Να ευχαριστιόμαστε να παίζουμε ο ένας για τον άλλο και αυτό θα φανεί και μέσα στο γήπεδο. Αργήσαμε λίγο να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε καταφέρει να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Έχουμε δουλέψει τις τελευταίες δύο εβδομάδες και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα καταφέρουμε να βγάζουμε το καλό μας πρόσωπο και στους αγώνες. Η ομάδα έχει δυνατότητες. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Πιστεύουμε όμως ότι θα ολοκληρωθεί φέτος το πρωτάθλημα. Θα παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη και θέλουμε μέσα από αυτό να παίξουμε και καλό μπάσκετ. Να μπορέσουμε επίσης νεαρούς παίκτες που έχουμε να τους προωθήσουμε σιγά-σιγά και στο αντρικό τμήμα. Η ομάδα πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να κυνηγήσει τις πρώτες θέσεις και θέλουμε τον κόσμο να μας ενισχύσει. Μας έχει λείψει όλο αυτό.

Θεωρώ ότι ο όμιλός μας είναι ανταγωνιστικός. Υπάρχουν 3-4 πολύ καλές ομάδες και υπάρχουν και ομάδες που αν τις υποτιμήσεις θα το πληρώσεις. Είναι σημαντικά όλα τα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και στους ομίλους και πολύ περισσότερο στα play-off”.

 

Έκθεση εικόνων