Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 03:08

«Καμπανάκι» εν όψει μπαράζ για τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ΠΑΣ Πρέβεζα, δεν χάρηκε την επιστροφή στη φυσική του έδρα, το «Αθανασία Τσουμελέκα», καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον ΑΟ Καλαμιτσίου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ήταν ένα «καμπανάκι» για τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι πρέπει να εμφανιστούν βελτιωμένοι αγωνιστικά για να μπορέσουν στη διαδικασία των μπαράζ να διεκδικήσουν την άνοδό τους στη νέα Γ΄Εθνική.

Το τελικό σκορ είναι δίκαιο, κρίνοντας από την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του ΠΑΣ, φαίνεται πως... έμειναν στους πανηγυρισμούς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ Αρχαγγέλου, όπου εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση. Στον αντίποδα, οι ποδοσφαιριστές του Καλαμιτσίου μπήκαν πιο δυνατά στις προσωπικές μονομαχίες, είχαν περισσότερα τρεξίματα και κατάφεραν να πάρουν ένα «διπλό» γοήτρου.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 2' ο Χαϊδάκης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Παναγόπουλος πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Τρανουλίδης απέκρουσε. Στο 6' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημουλιά, πέρασε παράλληλα από την εστία του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

IMG 0967

Ο ΑΟ Καλαμιτσίου «άνοιξε» το σκορ στο 9'. Ο Μπαλή εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΣ και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν στο 18', όταν ο Δημουλιάς σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 0-2 έγινε στο 38'. Ο Μπαλή εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα κάτω από τη μεσαία γραμμή, ο Λιάσκος καθυστέρησε να βγει και ο Πετούσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης στο 44' είχε κεφαλιά λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Λιάσκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ «κέρδισε» μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να σκοράρει, χωρίς όμως επιτυχία.

IMG 0985

Στο 68' ο Σιδέρης έκανε ένα εντυπωσιακό... σλάλομ από τη μεσαία γραμμή μέχρι και την περιοχή του Καλαμιτσίου, δοκίμασε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, όμως οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Χαϊδάκης σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε μερικά εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τρανουλίδη. Ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό πλασέ του Δήμα στο 78'. Στο 82' ο Δημουλιάς δοκίμασε μία σέντρα-σουτ, ο Σιδέρης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Καλαμιτσίου.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας ο Δημουλιάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, απείλησε την εστία του Καλαμιτσίου, αλλά ο Τρανουλίδης έδιωξε με γροθιές.

 IMG 1010

 

*Ένταση επικράτησε με το σφύριγμα της λήξης. Ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων έκανε μία άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα που κάθονται οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΣ. Ορισμένοι από αυτούς κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τα αποδυτήρια και τους παίκτες του Καλαμιτσίου, ωστόσο επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και δεν υπήρξε συμπλοκή.

 

 

* «Νοσοκομείο» θυμίζει ο ΠΑΣ. Ο Μπόμπορης αποχώρησε με θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, ενώ ο Δημουλιάς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο που του προκαλεί ενοχλήσεις και στον αχίλλειο τένοντα. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν επίσης και οι Ντέτσικας και Κοψάρης.

 

 

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας – Σολδάτος

 

ΠΑΣ Πρέβεζα (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Νίκου, Κίστης, Μάρκος, Δήμας, Παναγόπουλος (69' Σκαμνέλος Χ.), Χαϊδάκης, Μπόμπορης (16' Καρακώστας), Δημουλιάς, Σιδέρης.

ΑΟ Καλαμιτσίου (Γιώργος Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Γουριώτης, Καταγής, Αργυρός (70' Στεριώτης), Μπαλή, Γαζής (79' Περδικάρης), Κτενάς, Πετούσης, Θεράπος, Κρητικός (86' Κοντογιώργης Δ.).

 

Έκθεση εικόνων