Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 22:32

«Πρόβα» Γ' Εθνικής για Κεραυνό Θεσπρωτικού και ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 (Photo)

Ένα... απολαυστικό φιλικό ματς έγινε στο «Κατερίνα Θάνου» του Θεσπρωτικού, με τον τοπικό Κεραυνό να αναδεικνύεται ισόπαλος με σκορ 3-3 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, σε μία αναμέτρηση που έμοιαζε με «πρόβα» Γ΄Εθνικής για τις δύο ομάδες.

Ωραίο θέαμα, πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και δυνατές μονομαχίες και το πρώτο ημίχρονο να λήγει στο... 39', με τους παίκτες να συμπλέκονται (οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν και ηρέμησαν τα πνεύματα), ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φέκκα. Στο 32' ο Μέλλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο Κεραυνός διπλασίασε τα τέρματά του στο 48' με σουτ του Δημήτρη Τζιάκου. Ο ΠΑΣ έκανε την ανατροπή στο σκορ, αρχικά με σουτ του Σιδέρη στο 50', ισοφάρισε με κεφαλιά του Μάρκου ύστερα από κόρνερ του Χαϊδάκη στο 59' και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 66' με σουτ του Δήμα. Τρία λεπτά νωρίτερα θα μπορούσε να σκοράρει και ο Βάλβης, αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθειά του.

DSC 0158

Η ομάδα του Θεσπρωτικού έκανε το 3-3 στο 77' με κοντινό πλασέ του Γεωργαλή, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

 

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Βασιλείου με βοηθούς τους Ντίσιο και Ζήκα.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Μπάμπης, Ρακόπουλος, Πάνου, Λέτσος, Παπαδόπουλος, Φαρμάκης, Φέκκας, Κολιός, Κούσης Σπ., Λάππας, Κούσης Στ.

Έπαιξαν και οι: Λέκκος, Ντούσκας, Τζιάκος Δ., Δήμος, Παίδαρος, Πανταζής, ναστούλης, Πάσχος, Φίντζος, Τζίμας, Γεωργάλης.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Λάσκαρης, Σκαμνέλος Δ., Χαϊδάκης, Δήμας, Μάρκος, Βάλβης, Δημουλιάς, Νίκου, Σιδέρης, Σκαμνέλος Χ., Μέλλος.

Έπαιξαν και οι: Μπούκουρας, Παπούτσης, Κίστης, Καρακώστας, Γεωργόσοπουλος, Πετρόπουλος.

 

Έκθεση εικόνων