Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2013 03:20

Το «κατώφλι» της Παιανίας περνά ο Σωτήρης Κωστάκης της Α.Ε. Πρέβεζας

Ακόμη ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο της περιοχής μας, αναμένεται να περάσει το «κατώφλι» της Παιανίας και να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κωστάκη, ο οποίος αγωνίζεται στην ακαδημία «Αθλόπολις» του Άγγελου Μπέκα, φοράει τη φανέλα της ΑΕ Πρέβεζας, στους αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος και πιθανότατα θα ακολουθήσει τον Γιάννη Μπουζούκη στην Παιανία.

Ο Σωτήρης Κωστάκης είναι γεννημένος στις 20/6/1999. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αριστερής πτέρυγας (το «καλό» του πόδι είναι το αριστερό), αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η οικογένεια Κωστάκη ζει στα Ιωάννινα και ταξιδεύει μέχρι την Πρέβεζα τρεις φορές την εβδομάδα. Ο πατέρας του νεαρού, Νικόλαος είναι στρατιωτικός, ενώ μαζί με τη μητέρα Ελένη, διαθέτουν και φούρνο στα Γιάννενα. Την τετραμελή οικογένεια συμπληρώνει η μικρότερη αδερφή του Σωτήρη.

IMG 8873

Πριν ενταχθεί στην ακαδημία «Αθλόπολις» στην Πρέβεζα, ο Σωτήρης Κωστάκης αγωνιζόταν στον Πήγασο Ιωαννίνων και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα. Αγαπημένος ποδοσφαιριστής του νεαρού είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού πρόσεξαν για πρώτη φορά το ταλέντο του σε τουρνουά της GFD στην Κατερίνη, πριν από περίπου δύο χρόνια. Έκτοτε αγωνίστηκε και σε άλλα τουρνουά, υπό το «βλέμμα» του Τριφυλλιού, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε 4 προπονήσεις με την ομάδα Παίδων του Παναθηναϊκού και περνά τακτικά και από εργομετρικές εξετάσεις.

Η οικογένεια Κωστάκη περιμένει μέχρι τα τέλη Ιουνίου το «ΟΚ» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για το αν θα φιλοξενηθεί ο παίκτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, καθώς η οικογένεια δεν μπορεί να μετακομίσει στην Αθήνα. Εκτός απροόπτου η απάντηση θα είναι θετική.

 

 

Έκθεση εικόνων