Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Μαϊος 2013 19:28

«Ψυχάρες» οι «κιτρινόμαυροι» στην Ιτέα – Αστέρας Ιτέας-ΠΑΣ Πρέβεζα 1-2

Μεγάλο «διπλό» για τον ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, μέσα στην έδρα του Αστέρα Ιτέας, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με σκορ 2-1 των αντιπάλων τους και να ξεκινούν με το «δεξί» τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 4'. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαυροφρύδη μέσα στην περιοχή της ομάδας της Ιτέας και ο διαιτητής Τζουανόπουλος (Αχαΐας) έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Δημουλιάς ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τον Αλεξανδρή στην αντίθετη γωνία από τη μπάλα, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε με τα πόδια. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 7΄ ο Δελής έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με εύστοχο πλασέ.

2013-05-12 asteras-prebeza 95

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα πέτυχε όμως την ολική ανατροπή, αρχικά στο 32' με σουτ του Χρήστου Σκαμνέλου και στη συνέχεια στις καθυστερήσεις, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Χαϊδάκη, ο Βασίλης Μάρκος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «κιτρινόμαυρους» (1-2).

 2013-05-12 asteras-prebeza 7 - -½Ä³ÁÆ5

Ένταση στο φινάλε

 

Ένταση επικράτησε κατά την αποχώρηση του ΠΑΣ Πρέβεζα από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ιτέας. Οι οπαδοί των γηπεδούχων έβριζαν τους διαιτητές και τους παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα, ορισμένοι από τους τελευταίους αντέδρασαν, με αποτέλεσμα τα αντικείμενα να πέσουν βροχή από την εξέδρα προς το μέρος τους. Ένα από αυτά χτύπησε τον βοηθό προπονητή των «κιτρινόμαυρων» Κυριάκο Παναγιωτίδη.

 2013-05-12 asteras-prebeza 216

*Κλίμα... ευφορίας επικρατούσε κατά την επιστροφή του ΠΑΣ Πρέβεζα από την Ιτέα. Μέσα στο πούλμαν στήθηκε ένα μικρό «πάρτι» με συνθήματα και τραγούδια, μετά και τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Αλεξανδρής, Κέβιν (65' Τολκούτσης), Μαυροφρύδης, Τσακίρης, Δελής, Πέτσας (90' Μανούσης), Κουβέλης, Καστανόπουλος (80' Λύτρας Γ.), Χαρδαλούπας, Βάσος, Κουρελής.

 

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2012: Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ. (66' Καρακώστας), Χαϊδάκης, Δήμας, Μάρκος, Βάλβης, Σκαμνέλος Χ., Σιδέρης (90'+ Κοψάρης), Μπόμπορης, Νίκου (57' Ντέτσικας), Δημουλιάς.

 

 

Στο «Χ» έμειναν Ναυπακτιακός και Σκουφάς

 IMG 0362

Ισόπαλοι με σκορ 3-3 αναδείχθηκαν ο Ναυπακτιακός Αστέρας και ο Σκουφάς Κομποτίου, στη Ναύπακτο. Ο Γούλας άνοιξε το σκορ για του φιλοξενουμένους στο 13′ και στο 20′ ο Κυριάκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 30′ ο Καλαβρουζιώτης μείωσε σε 1-2 που ήταν και το σκορ στο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με τον Τσίρο πέτυχαν ακόμη ένα γκολ κάνοντας το 1-3. Ο Ναυπακτιακός όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με τον Σωτηρόπουλο μείωσε εκ νέου σε 2-3 στο 67′ και στο 73′ ο Αδραχτάς έφερε το παιχνίδι στα ίσια (3-3).

Χωρίς λάθη η διαιτησία του κ. Τόμπρου (Κατσούρης – Βλάσσης) του συνδέσμου Κέρκυρας.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Πετσίνης, Καζανάς, Βρουσάϊ (58’ Κοντοπάνος), Ζαχαρόπουλος (66’ λ.τ. Σωτηρόπουλος), Θεοχάρης, Θανασιός, Καραγιάννης, Κουτελιέρης, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός, Αδραχτάς.

ΣΚΟΥΦΑΣ: Ζέρβας, Καλπακούλας (82’ Δήμος), Βασιλάς, Μπαλάφας, Μπαλατσάς, Μπάφας, Κυριάκης, Γούλας, Γείτονας (57’ Παπαγιάννης), Κολιούλης, Τσίρος (72’ Γιάννενας).

 

Η επόμενη αγωνιστική:

(15/05/2013, 17:00)

 

Σκουφάς Κομποτίου - Αστέρας Ιτέας
ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 - Ναυπακτιακός Αστέρας

 

 

Η βαθμολογία:

ΠΑΣ Πρέβεζα                    2-1          3

Ναυπακτιακός Αστέρας     3-3           1

Σκουφάς Κομποτίου         3-3           1

Αστέρας Ιτέας                 1-2           0

 

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων