Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2013 02:27

«Να νιώσουμε ότι είμαστε στο... σπίτι μας» (pics+video)

Την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδό του στη Γ΄Εθνική, έχει στις 5μ.μ. ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος υποδέχεται τον Ναυπακτιακό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ. Η φράση του Μπάμπη Βάλβη: «Να νιώσουμε ότι είμαστε στο... σπίτι μας», αντανακλά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, που περιμένουν τη στήριξη του κόσμου. Με νίκη οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούν σαφές προβάδισμα για την πρωτιά.

Το www.atpreveza.gr βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΣ και φιλοξενεί δηλώσεις του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα, του Κώστα Δημουλιά και του Μπάμπη Βάλβη.

 

 

Βαγγέλης Γκαρτζονίκας: «Τα παιδιά ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν»

 IMG 9383

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, δήλωσε: «Μεγάλο διπλό στον Αστέρα. Έγινε μεγάλη μάχη. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω στα παιδιά μου. Άξιζαν το ''διπλό''. Ένα ''διπλό'' που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Κάναμε ένα βήμα. Έχουμε ακόμη άλλα πέντε. Τίποτα δεν έχει κερδηθεί.

Η Ναύπακτος είναι καλή ομάδα, μεγάλος αντίπαλος. Θα γίνει... μάχη. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, να μας στηρίξει και εμείς θα τους δικαιώσουμε. Το κλίμα είναι πολύ καλό και τα παιδιά ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν αύριο. Φέρονται επαγγελματικά και αύριο θέλουμε να το αποδείξουμε και στον κόσμο. Ο κόσμος να συμπαρασταθεί όμορφα, ωραία και χωρίς τραμπουκισμούς, να χειροκροτήσει και τον αντίπαλο. Να βγει νικητής, πρώτα το ποδόσφαιρο και η νίκη να έρθει φυσικά με το μέρος μας».

 

 

Κώστας Δημουλιάς: «Καταθέσαμε ψυχή»

 IMG 9386

Ο Κώστας Δημουλιάς από την πλευρά του τόνισε: «Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Καταθέσαμε ψυχή. Βγάλαμε ψυχικές δυνάμεις όλα τα παιδιά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, το ανατρέψαμε και στο τέλος όλα καλά. Κοιτάμε το ματς με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας. Είμαστε πανέτοιμοι.

Η νίκη στον Αστέρα Ιτέας μας έδωσε μεγάλη δύναμη και ψυχολογικά και σωματικά. Το βλέπουμε έξω στον κόσμο που μας ρωτάει. Τον περιμένουμε στο γήπεδο.

Όταν θες να λέγεσαι ΠΑΣ Πρέβεζα, ο σύλλογος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Ο κόσμος θέλει τον ΠΑΣ ψηλά, εκεί που του αρμόζει. Από το καλοκαίρι όταν και ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, τέθηκε η άνοδος ως στόχος. Και γι' αυτό ήρθαμε στην ομάδα όλοι αυτοί οι καλοί ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε, για να πάμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν είναι για να παίζει Α' Τοπικό και αυτό το καταλαβαίνουν πλέον όλα τα παιδιά και ο κόσμος».

 

 

Μπάμπης Βάλβης: «Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο»

 IMG 9387

Ο Μπάμπης Βάλβης ανέφερε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το team. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια στην Ιτέα και με τη βοήθεια και του Θεού, στο τελευταίο λεπτό καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να κάνουμε πλήρη αποκατάσταση εν όψει του αγώνα με το Ναυπακτιακό. Ωστόσο τα παιδιά είναι προσγειωμένα, ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι η νίκη.

Δεν είναι όμως το παν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο, έχει ιστορία, έχει... φανέλα και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, για να νιώσουμε ότι είμαστε στο... σπίτι μας. Όσοι μπορούν, παρά το γεγονός ότι είναι καθημερινή, να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα μας».

 

Η ΕΠΟ όρισε τα εισιτήρια του αγώνα στα 5 και 10 ευρώ, ενώ στο γήπεδο αναμένεται και μικρή ομάδα φιλάθλων από τη Ναύπακτο.

 

 

Η αγωνιστική:

Σκουφάς Κομποτίου - Αστέρας Ιτέας
ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 - Ναυπακτιακός Αστέρας

Η βαθμολογία:

ΠΑΣ Πρέβεζα                    2-1          3

Ναυπακτιακός Αστέρας     3-3           1

Σκουφάς Κομποτίου         3-3           1

Αστέρας Ιτέας                 1-2           0

 

 

Έκθεση εικόνων