Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 19 Μαϊος 2013 22:15

Παραμένει στο «κόλπο» της ανόδου – Σκουφάς Κομποτίου-ΠΑΣ Πρέβεζα 2-2 (photo)

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 στο Κομπότι με αντίπαλο τον Σκουφά, για την 3η αγωνιστική του 8ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Οι «κιτρινόμαυροι» μένουν έτσι «ζωντανοί» στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης, που οδηγεί και στην άνοδο.

Το ματς ξεκίνησε «στραβά» για τον ΠΑΣ, καθώς στο 10' έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Λιάσκου, η μπάλα κατέληξε στον Τσίρο, ο οποίος με γυριστό σουτ έκανε το 1-0. Το προβάδισμα των γηπεδούχων στο σκορ όμως κράτησε μόλις δύο λεπτά, καθώς ο Σιδέρης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο χειρότερο χρονικό σημείο, μόλις ένα λεπτό πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης σφυρίξει για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Κυριάκης με εκπληκτική ενέργεια, πέρασε τρεις παίκτες της ομάδας της Πρέβεζας και με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το 2-1.

Από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ Πρέβεζα πήρε την κατοχή της μπάλας και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση. Το κατάφερε στο 68', όταν ο Γείτονας ανέτρεψε τον Δημήτρη Σκαμνέλο μέσα στην περιοχή του Σκουφά και ο ρέφερι του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ανέλαβε να το χτυπήσει ο Σιδέρης, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, «γράφοντας» το 2-2, που παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν στη συνέχεια, έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΣ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής στο 90΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπάμπη Βάλβη.

 DSC 0045

 

Διαιτητής: Θανάσης Μπόρτζαρης

Βοηθοί: Μεσσήνης - Παπαδήμας (Αχαΐας)

 

 

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Νίκος Παλιάτσος): Ζέρβας, Καλπακούλας (71΄Γιάννενας), Βασίλας, Μπαλάφας, Μπαλάτσας, Μπάφας (57΄Παπαγιάννης), Κυριάκης, Γούλας, Γείτονας, Κολιούλης, Τσίρος (65΄Στασινός).
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Ντέτσικας (65΄Μέλλος), Σκαμνέλος Χ. (46΄Νίκου), Μάρκος, Βάλβης, Χαϊδάκης, Δήμας, Σιδέρης, Μπόμπορης, Δημουλιάς.

 

 DSC 0068

 

3η αγωνιστική
Αστέρας Ιτέας - Ναυπακτιακός Αστέρας              1-1
Σκουφάς Κομποτίου - ΠΑΣ Πρέβεζα 2012           2-2

 

Βαθμολογία

Σκουφάς Κομποτίου        7-5              5

Ναυπακτιακός Αστέρας    5-4              5

ΠΑΣ Πρέβεζα                 4-4              4

Αστέρας Ιτέας               2-5               1

 

 

4η αγωνιστική (22/05/2013, 17:00)
Σκουφάς Κομποτίου - Ναυπακτιακός Αστέρας
ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 - Αστέρας Ιτέας 

 

 

 

Έκθεση εικόνων