Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2013 03:26

Παίζει τα... ρέστα του ο ΠΑΣ κόντρα στον Αστέρα Ιτέας με... επιστροφή-έκπληξη (photo)

Την ευκαιρία να παραμείνει στο «κόλπο» ανόδου στη Γ΄Εθνική, έχει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» (5μ.μ.), ο ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Ιτέας, για την 4η αγωνιστική του 8ου Ομίλου των μπαράζ. Στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων» έχουν και μία μεγάλη επιστροφή, όσον αφορά το ρόστερ, καθώς ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο παίκτης-σημαία του ΠΑΣ Πρέβεζα, συμμετείχε στην προπόνηση και όποτε του δοθεί η ευκαιρία θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της να ανέβει κατηγορία.

Το www.atpreveza.gr βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς και συνομίλησε με τον «Λούη» Χροστοδούλου, ο οποίος ανέφερε: «Δε το θεωρώ επιστροφή. Ήμουν και είμαι πάντα στην ομάδα. Ζω στην πόλη. Θέλω να βοηθήσω. Αν κρίνει ο προπονητής πως μπορώ να βοηθήσω, έστω και λίγο, είμαι στη διάθεσή του. Τα παιδιά έβγαλαν πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Έγιναν αλλαγές προπονητών, έγιναν διάφορα. Είναι τα πρώτα βήματα ενός... νεογέννητου παιδιού που προχωρά και προχωρά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να σταθεί στα πόδια του. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό, θα το κάνουμε».

IMG 0051

Παράλληλα, πρόσθεσε για τα επόμενα παιχνίδια: «Είναι σίγουρο ότι έχει πιθανότητες για την άνοδο ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Από 'δω και πέρα μιλάμε για τρεις τελικούς. Είναι θέμα ημέρας, τύχης, ικανότητας. Έμπειρο προπονητή έχει η ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές, καλό γήπεδο. Ο κόσμος να έρθει να βοηθήσει την ομάδα, γιατί μιλάμε για νέα δεδομένα. Η ομάδα θα ανέβει ουσιαστικά... δύο κατηγορίες».

 

 

4η αγωνιστική (22/05/2013, 17:00)
Σκουφάς Κομποτίου - Ναυπακτιακός Αστέρας
ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 - Αστέρας Ιτέας

 

 

Βαθμολογία

Σκουφάς Κομποτίου        7-5              5

Ναυπακτιακός Αστέρας    5-4              5

ΠΑΣ Πρέβεζα                 4-4               4

Αστέρας Ιτέας               2-5                1

 

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων