Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2013 23:54

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα σε χρειάζεται... (pics+video)

Η πόλη της Πρέβεζας ζει και αναπνέει για τη σημερινή αναμέτρηση (5μ.μ.), στο «Αθανασία Τσουμελέκα», ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ και το Σκουφά Κομποτίου, με... φόντο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. 

Το atpreveza βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων», για να πάρει... κλίμα για το ματς-τελικό για τη φετινή σεζόν. Με νίκη ο ΠΑΣ Πρέβεζα πετυχαίνει την ιστορική άνοδο στη Γ΄Εθνική, ενώ η ισοπαλία και το «διπλό» χαρίζουν το εισιτήριο στον Σκουφά Κομποτίου. Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα το... πιστεύουν και είναι αποφασισμένοι να μη... φύγουν από το γήπεδο αν δεν είναι νικητές.

Η κινητοποίηση του φίλαθλου κόσμου της πόλης είναι μεγάλη για αυτό τον αγώνα και το γήπεδο, αναμένεται να είναι κατάμεστο. Στο video του atpreveza που ακολουθεί, ο Βασίλης Μάρκος, ο Κώστας Δημουλιάς, ο Θωμάς Καρακώστας, ο Μιχάλης Ντέτσικας και ο Φώτης Σιδέρης, απευθύνονται στον κόσμο και το δηλώνουν με μια φωνή: «Ο ΠΑΣ Πρέβεζα σας χρειάζεται όλους την Κυριακή στο γήπεδο».

Όσον αφορά το αγωνιστικό «κομμάτι», ο Νίκος Μπόμπορης είναι τιμωρημένος (κίτρινες κάρτες) και θα απουσιάσει. Το κενό του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να το καλύψει ο Σιδέρης, ενώ η μεσαία γραμμή του ΠΑΣ, αναμένεται να είναι «ενισχυμένη» με ακόμη ένα χαφ.

Ένας μικροτραυματισμός του Μάκη Δήμα στην τελευταία προπόνηση στο δεξί πόδι, δεν φαίνεται ικανός να του στερήσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της χρονιάς.

IMG 0577

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ, ενώ τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 15:30. Για την τιμή των εισιτηρίων, εκφράστηκαν στο atpreveza αρκετά παράπονα από φιλάθλους. Θα επανέρθουμε όμως σε αυτά μετά και όχι πριν το ματς...

Το atpreveza θα δώσει το «παρών» στο «Αθανασία Τσουμελέκα» και θα σας μεταφέρει το ρεπορτάζ, όπως έκανε από την αρχή της χρονιάς σε κάθε αγώνα.

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων