Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 20:03

Γ΄Εθνική, θέλω να σε δω και θα τρελαθώ... - ΠΑΣ Πρέβεζα-Σκουφάς Κομποτίου 5-0 (pics+vid)

Η κιτρινόμαυρη φανέλα με τον Ιππόκαμπο στο στήθος είναι τελικά πολύ βαριά. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ισοπέδωσε με σκορ 5-0, τον Σκουφά Κομποτίου στο «Αθανασία Τσουμελέκα», πήρε την πρώτη θέση στον 8ο Όμιλο των μπαράζ και μαζί το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική.

Ο Σκουφάς Κομποτίου είχε χάσει από τα... αποδυτήρια. Μέσα σε μία εκπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα μπροστά σε 2.000 φιλάθλους (ανάμεσά τους 200 εκδρομείς από την Άρτα), ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με το «καλημέρα».

Στο 4', ο Χριστοδούλου έκανε κοντρόλ με το στήθος και σούταρε απευθείας, ο Ζέρβας απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Χαϊδάκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχυα και έβαλε «φωτιά» στις εξέδρες του γηπέδου της Πρέβεζας.

 

Φωτογραφίες ΠΑΣ Πρέβεζα-Σκουφάς Κομποτίου part 1

Φωτογραφίες ΠΑΣ Πρέβεζα-Σκουφάς Κομποτίου part 2

Φωτογραφίες ΠΑΣ Πρέβεζα-Σκουφάς Κομποτίου part 3

Φωτογραφίες ΠΑΣ Πρέβεζα-Σκουφάς Κομποτίου part 4

 

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία να σκοράρουν στο 18', όταν Ντέτσικας και Σιδέρης συνδυάστηκαν άψογα, ο τελευταίος άλλαξε κατεύθυνση και σούταρε με το αριστερό, αλλά ο γκολκίπερ του Σκουφά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

IMG 0961

Η ομάδα του Κομποτίου, πήρε την κατοχή της μπάλας στα επόμενα 20 λεπτά και πλησίασε το γκολ της ισοφάρισης σε ορισμένες περιπτώσεις. Στο 19' το σουτ του Γείτονα εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Λιάσκος, ενώ στο 24΄ο Μπαλάτσας με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα μερικά εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Ίδια κατάληξη είχε και η κοντινή προβολή στη μπάλα του Μπαλάφα στο 27'.

Ο ΠΑΣ ξεπέρασε το διάστημα που «κάθισε» αγωνιστικά και βάλθηκε να... τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στο 36' ο Δημουλιάς πάσαρε το Σιδέρη, ο οποίος... πάτησε από τα πλάγια περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Μπαλάτσας έβαλε την κόντρα με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νίκου έβγαλε τη σέντρα, ο Δημουλιάς στο ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε καλά τη μπάλα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Ζέρβας.

Αυτό που «γλίτωσε» ο Σκουφάς στις δύο προηγούμενες φάσεις, δεν το κατόρθωσε και στη φάση του 42'. Ο Δημήτρης Σκαμνέλος σέντραρε από δεξιά και ο Σιδέρης με μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, «έγραψε» το 2-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα.

IMG 1176

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος, αλλά η μπάλα στο γυριστό σουτ του Μπαλάτσα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Λιάσκου. Ο τερματοφύλακας του Σκουφά στο 59' απέκρουσε το πλασέ του Σιδέρη, όχι όμως και του Ντέτσικα, ο οποίος στο 60' πήρε την κάθετη πάσα του Σιδέρη και σκόραρε για το 3-0. Στο 64' νέα ασίστ του Σιδέρη στο Δημουλιά, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 4-0.

Στο 63' το απευθείας κόρνερ του Κυριάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λιάσκου, ενώ το «κερασάκι» στην... τούρτα του θριάμβου για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, έβαλε στο 80' ο Χαϊδάκης, ο οποίος πήρε την ασίστ του Σιδέρη, πέρασε και τον Ζέρβα και διμαόρφωσε το 5-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Από 'κει και πέρα ακολούθησαν μόνο τα... ΟΛΕ! Ραντεβού στη Γ' Εθνική...

 

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γιώργος Γεωργάκης - Κώστας Σιαμέτης (Ηπείρου)

 

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Νίκου, Βάλβης, Μάρκος, Χριστοδούλου (67΄Σκαμνέλος Χ.), Χαιδάκης, Δήμας, Σιδέρης (83΄Κοψάρης), Ντέτσικας (63΄Καρακώστας), Δημουλιάς.
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Νίκος Παλιάτσος): Ζέρβας, Παπαγιάννης (46΄ Γιάννενας), Βασίλας, Μπαλάφας, Μπαλάτσας, Μπάφας (70΄Στασινός), Κυριάκης, Γούλας, Γείτονας (77΄Μπούργος), Κολιούλης, Τσίρος. 

 

 


Έκθεση εικόνων